# ماژولها
# معرفی سیستم
سیستم مدیریت محتوای سامانه های دانشگاهی به منظور مديريت صفحات ورود به سامانه هاي دانشگاه پياده سازي شده است. اين سيستم دارای بخش های کلی به شرح زیر می باشد:
۱.لیست وب سایت ها
۲.عناوین مدیریت راهبری سیستم
۳.عناوین مدیریت محتوایی سیستم
در این مستند در ابتدا نحوه ی ورود به سیستم و سپس به نحوه کارکرد و استفاده هر یک از بخش های ذکر شده خواهیم پرداخت.
# ورود به سیستم
در ابتدا آدرس سایت را در مرورگر وارد نموده و بعد از بارگذاری، صفحه ای مطابق شکل زیر خواهید دید. درقسمت 'ورود به سیستم' بایستی نام کاربري و کلمه ي عبور و كد امنيتي خود را وارد نمائید تا بتوانید از امکانات سایت استفاده نمائید. بدیهی است، اگر نام کاربري وکلمه ي عبور و كد امنيتي وارد شده معتبر باشد، ورود به سیستم انجام شده و می توانید صفحه ي مربوط به خود را ببینید، در غیر این صورت سیستم به شما پیغام خطای مربوطه را نمایش می دهد.
لازم است هنگام ورود به سیستم به نکات زیر توجه فرمائید:
نام کاربري و کلمه ي عبور شما کاملا منحصر به فرد است و فقط براي ورود شما به سیستم در نظر گرفته شده است. لذا نام کاربري و کلمه ي عبور خود را در اختیاردیگران قرار ندهید.
هنگام وارد کردن نام کاربري و کلمه ي عبور خود، به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کنید، سامانه به بزرگی و کوچکی حروف انگلیسی بکار رفته در کلمه عبور شما حساس می باشد.
هنگام وارد کردن نام کاربري و رمز عبور، زبان صفحه کلید باید انگلیسی باشد.
در صورتی که رمز عبورتان را بیش از حد مجاز وارد نمایید، حساب کاربریتان به مدت زمان مشخص شده در بخش تنظیمات سیستم مسدود خواهد شد.
کپچا یا تصویری که مجموعه ای از حروف و اعداد انگلیسی است زمانی نشان داده خواهد شد که کاربر ورود نا موفق به سیستم داشته باشد.
پس از ورود به سیستم صفحه ای مطابق شکل زیر می بینید
همان طور که در شکل فوق مشاهده می کنید، در سمت راست صفحه ی اصلی یک نوار طوسی رنگ، قرار گرفته است که آیتم های موجود در این نوار، بر اساس مجوزهایی که برای شما در سیستم در نظر گرفته شده است، می باشد. در نتیجه هر کاربر ممکن است شکل متفاوتی از این صفحه را مشاهده نماید. در ادامه به شرح هر بخش از این منوی کناری می پردازیم.
# لیست وب سایت ها
در بالای منوی سمت راست، یک لیست کشویی که قابل جستجو می باشد و شامل لیست وب سایت ها یا زیر وب سایت های سیستم است را مشاهده می نمایید، که می توانید سایت مورد نظرتان را از این لیست مطابق شکل زير انتخاب و یا جستجو نمایید.
دقت کنید که تمامی عملیات اطلاعاتی که در این سامانه انجام می دهید مربوط به وب سایت منتخب از این لیست می باشد پس در شروع کار حتما وب سایت مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
# جستجو در ماژول ها
در قسمت بالای منوی سمت راست یک باکس برای جستجو وجود دارد که با وارد کردن تمام یا بخشی از نام ماژول یا تنظیمات قرار داده شده در منوی کناری میتوانیم به آن دسترسی داشته باشیم.
توجه داشته باشید که هر ماژول یا بخش در منوی کناری شامل زیر بخش های مختلفی می باشد که این باکس جستجو امکان دسترسی به زیر بخش ها را نیز فراهم میکند.
# راهبری ارشد سیستم
این بخش به راهبران ارشد سیستم نمایش داده می شود که شامل زیر بخش های زیر می باشد:
- مدیریت ماژول ها
- مدیریت وب سایت ها -مدیریت کاربران
- تنظیمات
# مدیریت ماژول ها
برای مدیریت ماژول های سایت، از منوی سمت راست بر آیتم 'مدیریت ماژول ها' از منوي طوسي رنگ سمت راست، کلیک کنید. پس از انتخاب نمودن اين آیتم، صفحهی زیر را مشاهده می نمایید.
اين صفحه شامل دکمهی سبز رنگ «نصب ماژول جدید» و اطلاعاتي نظير عنوان، شرح، نسخه نصب شده، آخرين نسخه و آخرين بروزرساني ماژول هاي موجود در سیستم می باشد. همان طور كه در شكل فوق مشاهده مي كنيد، در صورتي كه نسخهي ماژول نصب شده و فعال در سيستم پايين تر از آخرين نسخه ي موجود باشد، در ستون سمت چپ اطلاعاتش، دكمهي سبز رنگ «بروز رساني» ديده مي شود كه با انتخاب اين دكمه پنجره اي مشابه شكل زير باز مي شود كه شامل ليست تغييرات صورت گرفته مي باشد.
بعد از مطالعهي اين تغييرات، با انتخاب دكمه ي آبي رنگ «تاييد» مي توانيد ماژول را به آخرين نسخه، بروز رساني نماييد.
توجه داشته باشید که زمانی که شما دسترسی به بروزرسانی کردن ماژول ها داشته باشید در مدیریت ماژول ها ليست ماژول ها را مشاهده خواهید کرد. در غیر اینصورت فقط لیست ماژول های بروز رسانی شده را می بینید و دکمهی سبز رنگ بروزرسانی وجود نخواهد داشت و قادر به بروزرسانی نخواهید بود.
# نصب ماژول جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «نصب ماژول جدید» که در شکل مدیریت ماژول ها می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
با زدن دکمه نصب ماژول مورد نظر نصب می شود.
# مدیریت قالب ها
برای مدیریت قالب های سایت، از منوی سمت راست بر آیتم 'مدیریت قالب ها' از منوي طوسي رنگ سمت راست، کلیک کنید. پس از انتخاب نمودن اين آیتم، صفحهی زیر را مشاهده می نمایید.
اين صفحه شامل دکمهی سبز رنگ «نصب قالب جدید» و اطلاعاتي نظير عنوان،شناسه و آخرين نسخه قالب هاي موجود در سیستم می باشد. همان طور كه در شكل فوق مشاهده مي كنيد، در صورتي كه نسخهي قالب نصب شده و فعال در سيستم پايين تر از آخرين نسخهي موجود باشد، در ستون سمت چپ اطلاعاتش، دكمه ي سبز رنگ «بروز رساني» ديده مي شود كه با انتخاب اين دكمه پنجره اي مشابه شكل زير باز مي شود كه شامل ليست تغييرات صورت گرفته مي باشد.
بعد از مطالعه ي اين تغييرات، با انتخاب دكمه ي آبي رنگ «ذخیره» مي توانيد قالب را به آخرين نسخه، بروز رساني نماييد.
توجه داشته باشید که زمانی که شما دسترسی به بروزرسانی کردن قالب ها داشته باشید در مدیریت قالب ها ليست قالب ها را مشاهده خواهید کرد. در غیر اینصورت فقط لیست قالب های بروز رسانی شده را می بینید و دکمهی سبز رنگ «بروزرسانی» وجود نخواهد داشت و قادر به بروزرسانی نخواهید بود.
# نصب قالب جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «نصب قالب جدید» که در شکل مدیریت قالب ها می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
با زدن دکمه نصب قالب مورد نظر نصب می شود.
# وب سایت ها
برای مدیریت وبسایت ها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'وبسایت ها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم هایی مدیریت وب سایت ها و مدیریت دسته های وب سایت ها می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت وب سايت ها
برای مدیریت وب سایت ها، از منوی سمت راست بر آیتم 'مدیریت وب سايت ها' از منوي طوسي رنگ سمت راست، کلیک کنید. پس از انتخاب نمودن اين آیتم، صفحه ی زیر را مشاهده می نمایید.
این صفحه شامل دکمهی ساخت وب سایت جدید و مدیریت دسته ها می باشد.شما می توانید در این صفحه وب سايت هاي درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. جدول ليست وب سايت ها دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک وب سايت می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# مدیریت دسته ها
با استفاده از این قسمت میتوانیم وبسایت هایی که درج می شوند را دسته بندی کنیم. با کلیک روی دکمهی مدیریت دسته ها به صفحه ی مدیریت دسته های وبسایت می رویم. در جدول پایین صفحه لیست تمامی دسته ها و ویژگی های هر دسته که شامل عنوان ، زبان ، اولویت و تاریخ ایجاد است مشاهده می شود و امکان ویرایش و حذف هر کدام از دسته ها وجود دارد که در بخش جدول داده ها به توضیح آن پرداختیم.
با کلیک روی دکمهی ساخت دستهی جدید فرمی نمایش داده می شود که شامل فیلد هایی می باشد که عبارت اند از:
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دستهی وب سايت را بنویسید.
زبان: از منوي كشويي، زبان سايت مورد نظر خود را انتخاب نماييد.
اولویت: مانند درج وبسایت جدید عمل کنید.
توضیحات: با استفاده از ویرایشگر متن که کار با آن در بخش نحوه کار با [ویرایشگر]docs/tools/editor) توضیح داده شده توضیحات مربوط به هر دسته را وارد میکنیم.
لازم است هنگام ایجاد دسته جدید به نکات زیر توجه فرمائید:
- در فرم درج دستهی جدید وارد کردن عنوان و زبان الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات وب سايت روی دکمهی آبی رنگ 'ذخیره' موجود در پایین فرمشکل فوق، کلیک نمایید تا وب سايت در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از درج وب سايت منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
# ساخت وب سايت جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ 'ساخت وب سايت جدید' درشکل فوق(مدیریت وب سایت ها)، کلیک نمایید تا فرم مربوط به ساخت وب سايت مطابق شكل زير باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
زير دامنه: در اين قسمت زير دامنه و يا همان ساب دامين سايت مورد نظر را مطابق راهنماي موجود در زير اين فيلد، وارد كنيد براي مثال:eng
عنوان: عنوان وب سايت را بنویسید.
زبان: از منوي كشويي، زبان سايت مورد نظر خود را انتخاب نماييد.
قالب سايت: از منوي كشويي، قالب سايت مورد نظر خود را انتخاب نماييد.
لوگو: برای قرار دادن لوگو می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
دسته: دستهی مورد نظر را برای وبسایت خود انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که فیلد انتخاب دسته زمانی نمایش داده می شود که زبان وبسایت انتخاب شده باشد.
آيكون: برای قرار دادن آيكون نيز می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
توضیحات:در این بخش می توانید شرحی از وب سايت را بنویسید.
اولویت:اولویت نمایش وب سايت را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)براي بيان موارد استفادهي اين فيلد در ماژول وب سايت بهتر است به يك مثال بپردازيم.
فرض كنيد آدرس سايت سامانه ut.ac.ir مي باشد و براي اين سامانه يك وب سايت با زيردامنه ي eng و زبان فارسي ساخته ايم كه اين زيروب سايت با آدرس الكترونيكي eng.ut.ac.ir/fa قابل رويت مي باشد. حال مي خواهيم يك وب سايت با همين زيردامنه اما زبان انگليسي نيز داشته باشيم يعني با آدرس الكترونيكي eng.ut.ac.ir/en باشد.
در اين سامانه مي خواهيم در حالتي كه كاربر آدرس eng.ut.ac.ir را در مرورگر وارد كند بصورت پيش فرض سايت فارسي نمايش داده شود يعني آدرس ذكر شده بهeng.ut.ac.ir/fa ريدايركت شود. در چنين مواردي فيلد اولويت تعيين كننده ي سايت پيش فرض مي باشد يعني در اين مثال بايد مقدار فيلد اولويت زير سايت eng با زبان فارسي از زير سايت زبان انگليسي همين زير دامنه، بيشتر باشد، تا زمانيكه زبان سايت در url آن ذكر نشده باشد، سايت به زبان فارسي ريدايركت شود.
فعال: اگر این وب سايت، نهایی شده است و میخواهید نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
لازم است هنگام ایجاد وب سايت به نکات زیر توجه فرمائید:
-در فرم ایجاد وب سايت، وارد نمودن عنوان و زيردامنه الزامیست.
-بعد از وارد نمودن اطلاعات وب سايت روی دکمهی آبی رنگ 'ذخیره' موجود در پایین فرم شکل ساخت وب سايت جديد کلیک نمایید تا وب سايت در سیستم ذخیره شود.
-در صورتی که از درج وب سايت منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
# راهبران - کاربران
برای مدیریت راهبران-کاربران می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'مدیریت راهبران-کاربران' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی راهبران-کاربران باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# راهبران
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'لیست کاربران' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ایجادراهبر و مدیر جدید و کاربران واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک کاربر و همچنین اعطای دسترسی تغییر رمز عبور و مدیریت نشست می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ایجاد راهبر جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ایجاد راهبر جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا پنجرهی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
ایمیل: ایمیل کاربر را بنویسید.
کلمه عبور: کلمه عبور کاربر را بنویسید.
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی کاربر را بنویسید.
تلفن همراه: تلفن همراه کاربر را بنویسید.
وضعیت: وضعیت کاربر شامل فعال، غیرفعال و مسدود را انتخاب کنید.
شماره پرسنلی: شماره پرسنلی کاربر را بنویسید.
نوع کاربر: نوع کاربر شامل اپراتور،سردبیر، نویسنده مهمان را انتخاب کنید.
آی پی معتبر: در این قسمت آی پی اختصاص داده شده به هر کاربر وارد می شود. اگر کاربر با آی پی غیر از اپی معتبر وارد شود امکان دسترسی ندارد .
وب سایت: می توانید آدرس اینترنتی دانشکده یا به صورت وارد کردن URL و یا به صورت انتخاب از میان زیر دامنه های موجود انتخاب کنید.
انتخاب تصویر: تصویر کاربر را انتخاب کنید.
# ایجاد مدیر جدید
شما می توانید بر روی دکمهی بنفش رنگ «ایجاد مدیر جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا پنجرهی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
ایمیل: ایمیل مدیر را بنویسید.
کلمه عبور: کلمه عبور مدیر را بنویسید.
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی مدیر را بنویسید.
تلفن همراه: تلفن همراه مدیر را بنویسید.
وضعیت: وضعیت مدیر شامل فعال، غیرفعال و مسدود را انتخاب کنید.
شماره پرسنلی: شماره پرسنلی مدیر را بنویسید.
انتخاب تصویر: تصویر مدیر را انتخاب کنید.
# کاربران
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' لیست کاربران ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی لیست راهبران واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش و یا مشاهده اطلاعات یک کاربر و همچنین تغییر رمز عبور می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# گزارش ورود راهبران
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' گزارش ورود راهبران ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست شامل گزارش ورود راهبران و دارای امکانات مرتب سازی، خروجی اکسل و حذف می باشد.
در اين صفحه مي توانيد ليست اطلاعات كاربراني كه در صفحهي ورود به سيستم اطلاعات ايميل و رمز عبورشان را وارد نموده اند را مشاهده كنيد. اين اطلاعات شامل نام كاربري، تاريخ، آدرس اي پي و نتيجه ي ورود موفق و يا ناموفق مي باشد.
در صورتي كه كاربر پست الكترونيكي و رمزعبور خود را درست وارد نموده باشد، در ستون نتيجه و توضيحات، عبارت ورود موفق را مشاهده مي كنيد در غير اين صورت در ستون نتيجه عبارت ورود ناموفق و در ستون توضيحات با توجه به خطاي مربوطه، هر يك از عبارات رمز عبور نامعتبر، نام كاربري نامعتبر و يا حساب كاربري مسدود قرار مي گيرد.
# پروفایل (صفحهی شخصی)
در هنگام درج هر یک از کاربران برای آنها یک صفحهی شخصی یا پروفایل ایجاد می شود که هر یک از کاربران می توانند اطلاعات شخصی خود را در آن مشاهده و ویرایش کنند.
برای مشاهده ی پروفایل به تصویر زیر توجه کنید :
همانطور که مشاهده می کنید در قسمت گوشهی سمت راست صفحهی اصلی با کلیک کردن روی ایمیل کاربر قسمتی ظاهر می شود که در وسط آن تصویر کاربر و زیر آن 2 دکمهی تغییر رمز عبور و خروج نمایش داده می شود.
با کلیک کردن به قسمت دایره ای شکل که تصویر کاربر در آن نمایش داده می شود وارد صفحهی شخصی کاربر که در شکل زیر نشان داده شده است میشویم.
در شکل بالا صفحهی شخصی کاربر لیست اطلاعات شخصی کاربر نمایش داده شده است.تمامی این اطلاعات در مرحله ی ایجاد کاربر ذخیره می شوند که کاربران می توانند با انتخاب گزینه ی ویرایش اطلاعاتی که مجاز به تغییر آنها هستند و فیلد آنها فعال است را بروز رسانی کنند.
- توجه داشته باشید که گزینه ی ویرایش برای کاربری که صاحب پروفایل است و مدیر اصلی است فعال می باشد و هر دو می توانند آن را انتخاب کنند.
- گزینه ی مدیریت کاربران تنها برای مدیران اصلی قابل مشاهده و انتخاب است. این گزینه مارا به صفحهی مدیریت کاربران که در بخش قبلی توضیح داده شد باز میگرداند.
- گزینه ی تغییر رمز عبور در بخش بعدی توضیح داده خواهد شد.
# بازیابی رمز عبور
کاربران برای ورود به سیستم رمز عبور منحصر به فرد خود را دارند که در قسمت صفحهی شخصی و مدیران اصلی سیستم علاوه بر صفحهی شخصی کاربران، می توانند از بخش مدیریت کاربران که در بخش قبل توضیح داده شد نیز آن را تغییر دهند. در شکل فوق صفحهی شخصی کاربر با کلیک کردن روی گزینه ی تغییر رمز عبور وارد صفحهی زیر می شویم :
با وارد کردن رمز عبور قدیم و رمز عبور جدید و با کلیک روی دکمهی سبز رنگ ذخیره رمز عبور تغییر خواهد کرد.
توجه داشته باشید که بعد از ذخیره کردن رمز عبور جدید هر عملیاتی که انجام دهید بلافاصله به صورت خودکار از سیستم خارج می شوید، و باید با رمز عبور جدید وارد سیستم شوید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی راهبران - کاربران موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظمات شامل پیکربندی فرم ثبت نام می باشد.
# تنظیمات
برای مدیریت تنظيمات سيستم از منوی طوسي رنگ سمت راست بر آیتم 'تنظيمات' کلیک نماييد. یک منوی کشویی ظاهر می شود که در آن 2 زیر منو تنظیمات سیستم و تنظیمات هر وبسایت نمایش داده شده است.
روی تنظیمات سیستم کلیک می کنیم صفحهای به شکل زیر ظاهر می شود.
# تنظیمات سیستم
اين صفحه شامل موارد زير مي باشد:
# تنظیمات عمومی
حجم مجاز آپلود فایل ها: از منوی کشویی مقدار مجاز برای آپلود فایل ها در سیستم را مشخص کنید.دقت داشته باشید که حجم بر اساس مگابایت می باشد.
وضعیت سر دبیری: در صورت فعال بودن سر دبیری درج خبر نیاز به تایید سردبیر دارد.
ناحيه زماني: از منوي كشويي، ناحيهي زماني را انتخاب نماييد. مقدار پيش فرض آن Asia/Tehran است.
وضعيت سيستم: در شرايطي كه مي خواهيد سايت در دسترس كاربران نباشد، از منوي كشويي گزينهي غير فعال را انتخاب نماييد.
كش سيستم: زمانيكه مي خواهيد بر داده هاي سيستم، كش اعمال نشود، گزينهي غير فعال نمودن كش را انتخاب نماييد.حال اگر كش سيستم فعال بوده و نياز به ريست كردن دارد، مي توايند دكمه ي قرمز رنگ 'ريست كش سيستم' را انتخاب نماييد.
بهینهسازی تصاویر با فرمت Webp: در صورت انتخاب کردن این آیتم، فرمت عکس webp را برای عکسهای سایت ایجاد و اضافه میکند. این مورد برای بهینه سازی استفاده میگردد و در سئو تاثیر مثبتی خواهد داشت.
آی پیهای مجازی که میتوانند آیفریمی از این سایت نمایش دهند: فقط سایتهایی میتوانند از آدرس ما در آیفرمشان استفاده کنند که در این قسمت IP آنها نوشته شده باشد.
عبارت منظم برای آیفریم: برای اینکه در ویرایشگر از آیفرم استفاده کنیم باید عبارت منظم آن را وارد کنیم.
# تنظیمات آدرس سایت
دامنه ی وبسایت: در صورت پر کردن این فیلد زمانی که در دامنه ی وارد شده لاگین باشید در تمام وبسایت ها نیز لاگین خواهید بود.این فیلد مربوط به بحث احراز هویت می باشد و پر کردن آن الزامی نیست.در صورت اطمینان آن را پر کنید.
نحوه آدرس دهي: از منوي كشويي يكي از مقادير زير دامنه (subDomain)و يا دايركتوري را انتخاب كنيد تا نحوهي آدرسي به زير سايت هاي سيستم مشخص شود.
پروتکل اتصال: یکی از پروتکل های موجود را انتخاب کنید.
تنظيمات ايميل: در اين بخش مي توانيد آدرس ايميل فرستنده، نام فرستنده و نوع ايميل را مشخص كنيد. در صورتيكه نوع ايميل را smtp انتخاب نموديد، لازم است اطلاعات سرور ايميل، پورت، نام كاربري و كلمه عبور را وارد نماييد.
# تنظیمات سامانه ورود کاربران
غير فعال كردن كاربر: در صورتيكه كه مي خواهيد كاربر در صورت اشتباه وارد نمودن اطلاعات كاربري، غير فعال شود، تيك اين چك باكس را بزنيد و از منوي كشويي روبرويش تعداد دفعات مجاز اشتباه وارد نمودن اطلاعات كاربري را مشخص كنيد.
تعداد دفعات مجاز اشتباه زدن اطلاعات کاربری: از منوی کشویی تعداد دفعات مجاز برای ورود ناموفق کاربران را تعیین کنید.کاربران اگر بعد از تعداد مشخص شده ورود ناموفق داشته باشند حساب کاربری آنها مسدود خواهد شد.
مدت زمان بلاک شدن کاربر: از منوی کشویی می توانید مدت زمانی که حساب کاربری کاربر مسدود شود را انتخاب کنید.
اجبار به تغییر رمز عبور بصورت دوره ای:در صورتيكه كه مي خواهيد رمز عبور به صورت دوره ای تغییر کند، تيك اين چك باكس را بزنيد
بیشترین تعداد نشستهای فعال: با انتخاب عدد مورد نظر تعیین میکنید هر نام کاربری با چند دستگاه میتواند لاگین کند.
خروج اتوماتیک کاربر اگر با سیستم کار نکند: با انتخاب کردن این آیتم، کاربر بعد از مدت زمانی فعالیت نداشته باشد به صورت خودکار خارج میشود و مجددا باید لاگین کند.
اعلان به کاربر در صورت ایجاد نشست جدید با اطلاعات کاربری او: درصورت انتخاب کردن این آیتم، اگر از دستگاه دیگری با نام کاربری شما بخواهند لاگین کنند توسط ایمیل به شما اطلاع داده میشود.
تنظیمات ورود کاربران: در این بخش روش احراز هویت کاربران انتخاب می شود.
روش اعتبار سنجی: اگر از منوی کشویی روش اعتبار سنجی سایت انتخاب شود با نام کاربری و رمز عبوری که به هر کاربر اختصاص داده می شود عملیات ورود به سیستم انجام می شود در غیر این صورت با استفاده از احراز هویت مرکزی این عملیات انجام می شود و طبق این روش باید اطلاعاتی همچون میزبان ، آدرس ، پورت ، گواهی اعتبار شناسهی کاربر وارد شود.
** تنظیمات وضعیت سیستم:** در قسمت وضعیت سیستم، در صورت انتخاب کردن گزینه غیر فعال، سیستم کلا غیرفعال شده و هیچ سایتی به کاربران نمایش داده نمیشود. در قسمت محتوای نمایش داده شده برای وضعیت غیر فعال، بصورت پیش فرض در «سایت در حال بروز رسانی میباشد» قرار میگیرد. میتوانید متن مد نظر را در اینجا نوشته و در صورت فعال بودن گزینه غیر فعال برای بازدید کنندگان نمایش داده شود.
تنظیمات فضای ذخیره سازی: محلی: با انتخاب این آیتم، اطلاعات بر روی سرور شخصی ذخیر سازی میشود.
آبجکت استوریج سازگار با S3: با انتخاب این آیتم، اطلاعات در Cloud ذخیره سازی میشود، اطلاعات مربوط به آبجکت استوریج را در فیلدهای مربوطه قراردهید.
تنظیمات پوشر نوتیفیکیشن: ابتدا می بایست در سایت pusher.com ثبت نام کرده و بعد اطلاعات دریافتی را در فیلدهای مربوط قرار داده. بعد از فعال کردن نوتیفیکشن تمامی نوتیفیکیش ها برای ادمین نمایش داده میشود.
# تنظیمات وبسایت
با انتخاب تنظیمات وبسایت از بین زیر منو های تنظیمات وارد صفحه ای به شکل زیر می شویم :
کپی رایت: با پر کردن این فیلد می توانید جمله ی دلخواه خود را در قسمت پایین صفحه مشاهده کنید.
افزونه ی خطایاب در ادیتور: با زدن تیک این گزینه افزونه ی خطایاب را در ویرایشگر متن که روش کار آن در قسمت نحوه کار با ویرایشگر توضیح داده شده است فعال می شود.
تایید نظر: با زدن تیک این گزینه نمایش نظرات در وب سایت نیاز به تایید دارد.
نمایش به روز رسانی وبسایت: با انتخاب کردن این آیکون، آخرین تاریخ بروزرسانی در صفحه سایت نمایش داده میشود.
مشاهده نمودار میزان تولید محتوا: با انتخاب کردن این آیکون، در قسمت مدیریت سایت، خش داشبورد نمودار نمایش داده می شود.
گوگل آناليتيكز: همانطور كه در شکل فوق تنظيمات سيستم مشاهده مي كنيد، در تصوير راهنماي روبروي كد گوگل آناليتيكز، يك كادر مستطيلي سبز رنگ وجود دارد كه در بخش كد گوگل آناليتيكز كافيست طبق راهنما فقط اين كد وارد شود.
جستجوی گوگل: کد جستجوی گوگل را در این قسمت وارد کنید.
کد API گوگل: جستجوی سفارشی (custom search) سایت، در گوگل ثبت نام کرده، دو کد به شما میدهد( جستجو گوگل و API) که با جایگذاری آنها در سایت باعث میشود ، با جستجو در سایت, نتایج گوگل برای سایت را نمایش دهد.
تایید مالکیت: برای دریافت خدمات گوگل اول میبایست مالکیت سایت را تایید کرد، یکی از راههای تایید مالکیت فایلی است که میبایست در سایت قرارداد تا بتواند سایت را بررسی کند.
تنظیمات ایمیل: اگر از gmail استفاده می کنید مطابق تصویر یک سری تنظیمات باید انجام داد: آدرس ایمیل فرستنده و نام کاربری مشابه هم میباشند، نوع ایمیل Smtp میباشد. برای سرور ایمیل هم آدرس Smtp.gmail.com گذاشته می شود و بقیه فیلدها مطابق تصویر پر میشود.
تنظیمات استان و شهر: استان و شهر خود را میتوان مشخص کرد که برای هزینه پست استفاده میگردد.
تنظیمات کپچا: برای جلوگیری از ارسال اطلاعات spam توسط رباتها استفاده میشود، دو نوع دارد متن : بصورت متن ساده است که هنگام ورود کاربر باید آن را وارد کند. گوگل ری کپچا: ادرس www.google.com/recaptcha میتوانیدمراجعه کرده و بعد از ثبت نام Site key و Secret key را در سایت جایگذاری کرده، در هنگام ورود کاربر دیگر نیازی به وارد کردن متن نمیباشد و خود گوگل ربات و فرد حقیقی را تشخیص میدهد.
تنظیمات سئو: تنظیمات سئو که شامل کلید واژه ها آدرس عکس و meta description ها هستند را وارد کنید.
تگ متا: در ظاهر سایت نشان داده نمیشود، در موتورهای جستجو استفاده میشود. اسم و محتوا را میتوان نوشت و در کدها جایگذاری میشود.
تنظیمات پنل پیامک: برای دریافت پنل میتوانید در سایت کاوه نگار ثبت نام کرده و اطلاعات داده شده را در این قسمت جایگذاری کنید.
تنظیمات یک ابزار: برای اضافه کردن آمار بازدید و تاریخ و ساعت میتوانید از سایت یک ابزار کد اسکریپت مربوطه را برداشته و در سایت جایگذاری کنید.
تنظیمات UseerWay: برای کسایی که مشکل بینایی دارند استفاده میشود. در کنار صفحه اصلی آیکونهایی اضافه میشود که برای متن و چینش صفحه استفاده میشود.
- بعد از وارد نمودن تنظيمات سيستم روی دکمهی سبز رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا تنظيمات در سیستم اعمال شود.
- در صورتی که از تغيير در تنظيمات سيستم منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا به صفحه قبلی بازگردید.
# گزارش عملکرد راهبران
# مدیریت منوی سایت
برای مدیریت منو های سایت، از منوی سمت راست بر آیتم 'مدیریت منوی سایت' از منوي طوسي رنگ سمت راست، کلیک کنید. پس از انتخاب نمودن اين آيتم، صفحهی زیر را مشاهده می نمایید، که این قسمت شامل کلیه منوهای درج شده در سیستم می باشد.
در این صفحه می توانید از امکانات زیر بهره مند شوید:
# جستجو
در این صفحه شما می توانید به روش زیر منو مورد نظر خود را جستجو و پیدا کنید:
جستجو بر اساس نام منو: در این نوع جستجو با وارد نمودن نام منوی مورد نظر، در فیلدی که در ستون 'نام' قرار دارد و فشردن کلید enter، میتوانید منو مورد نظر خود را پیدا کنید.
# مرتب سازی
شما می توانید منو های درج شده در سیستم را براساس نام (به ترتیب الفبایی) و با کلیک بر روی نام ستون، مرتب کنید.
# درج منو جدید
برای درج منو جدید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت منو جدید» که در شکل بالا ، کلیک کنید. سپس فرم زیر باز می شود که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
نام: در این فیلد، نام منو را وارد نمایید.
لازم است هنگام ساخت منو به نکات زیر توجه فرمائید:
- در این فرم، پر کردن نام منو، الزامی است.
- بعد از پر کردن اطلاعات فرم و فشردن دکمه 'ذخیره'، منوی جدید در سیستم ذخیره خواهد شد.
- در صورتی که از عملیات ساخت منو منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا به صفحه قبلی بازگردید.
- در فرم ساخت منو به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# ویرایش اطلاعات منو
برای ویرایش نام و یا موقعیت منو می توانید با کلیک بر آیکن در شکل مدیریت منوی سایت به صفحه ویرایش اطلاعات منو می روید که کافیست بعد از اعمال تغییرات، دکمه «ذخیره» را انتخاب نمایید.
# مشاهده و ویرایش ساختار منو
برای مشاهده و یا ویرایش ساختار منو بر ایکن موجود در بالا مدیریت منوی سایت کلیک نمایید تا صفحه ی به شکل زیر باز شود.
در این صفحه شما می توانید ساختار منو خود را تعیین کنید که شامل موارد زیر است:
# ساخت آیتم جدید
شما می توانید بر روی آیتم های موجود در منوی کشویی که در سمت راست شکل بالا قرار دارند کلیک نمایید، به عنوان نمونه پس از کلیک نمودن بر روی ماژول اخبار، یک فیلد متنی به شکل زیر باز می شود، هنگامی که روی این فیلد کلیک نمایید، می توانید پس از مشاهده ی لیست موجود، آیتم یا آیتم های مورد نظرتان را انتخاب کنید که در این مثال آیتم 'لیست همه اخبار' را انتخاب نموده ایم. حال به منظور حذف آیتم، کافیست روی علامت ضربدر کنار آیتم، کلیک نمایید. همچنین شما میتوانید به منظور جستجو در لیست آیتم ها، عنوان آیتم مورد نظرتان را تایپ کنید که در این صورت آیتم هایی که دارای حروف مشترک با عبارت وارد شده هستند نمایش داده می شوند. حال کافیست با فشردن دکمه «افزودن»، آیتم خود را به منو اضافه کنید.
# ویرایش ساختار منو
برای ویرایش ساختار منو، می توانید مطابق شکل زیر، با کشیدن (drag) آیتم ها به سمت راست ساختار درختی منو خود را بسازید یعنی برای منوی مورد نظر آیتم ها و زیر آیتم هایش را تشکیل دهید.
# ویرایش اطلاعات آیتم
برای ویرایش اطلاعات یک آیتم، بر آیکن موجود در شکل بالا، کلیک نموده تا فرمی به شکل زیر باز شود، در این فرم می توانید عنوان آیتم را تغییر داده و همچنین، در صورت نیاز به باز شدن این آیتم در تب جدیدی از مرورگر و یا ایجاد مگامنو، تیک چک باکس را بزنید.
پس از تکمیل اطلاعات، بر دکمه «ذخیره» شکل فوق کلیک کنید.
لازم است هنگام ایجاد ساختار منو به نکات زیر توجه فرمائید:
برای اعمال نهایی تغییرات، باید بر دکمهی سبز رنگ «ذخیره» که در پایین صفحه شکل مشاهده و ویرایش ساختار منو قرار دارد کلیک کنید.
در صورتی که در اواسط کار از ادامه عملیات منصرف شده اید دکمه نارنجی رنگ «انصراف» که در پایین صفحه شکل مشاهده و ویرایش ساختار منو قرار دارد را انتخاب نموده تا به صفحه قبلی بازگردید. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
# حذف آیتم
برای حذف یک آیتم از ساختار منو، میتوانید با کلیک بر دکمه موجود در شکل ویرایش ساختار منو و فشردن دکمه «ذخیره» در پایین شکل مشاهده و ویرایش ساختار منو، آیتم مورد نظر خود را حذف نمایید.
# حذف کل منو
برای حذف یک منو از سیستم، بر دکمه قرمز رنگ «حذف منو» که در شکل مشاهده و ویرایش ساختار منو قرار دارد، کلیک نمایید.
# اخبار
برای مدیریت اخبار سایت از منوی سمت راست بر آیتم 'اخبار' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی اخبار باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که در ادامه نحوهی کار با هر کدام شرح داده می شود.
# درج خبر جدید
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'خبر جدید' از شکل فوق، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل دو بخش کلی زیر می باشد:
- ستون سمت راست که دارای بخش اطلاعات اصلی می باشد.
- ستون سمت چپ که دارای بخش های تصاویر، دسته های خبر ، ویژگی های خبر ، کلید واژه ها و فایل می باشد.
اطلاعات اصلی:
سر عنوان: سر عنوان خبر را بنویسید.
عنوان: عنوان خبر را بنویسید.
خلاصه ای از خبر: در اصطلاح سوتیتر(تیتر مشروح) نامیده میشود که کل خبر را در یک یا دو جمله خلاصه میکند. این خلاصه در صفحه اول و لیست اخبار نمایش داده میشود.
درج آدرس اینترنتی: با زدن تیک این گزینه فیلدی ظاهر می شود که داخل آن می توانیم آدرس اینترنتی صفحه ای که شامل متن خبر است را وارد نماییم.با زدن تیک این گزینه ویرایشگر متن از صفحه محو خواهد شد.
متن کامل خبر: متن کامل خبر خود را بنویسید،به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
کد ویدئو: پس از بارگذاری ویدئو در آپارات یا یوتبوب کد دریافتی را در این کادر کپی کنید.
پدیدآورندگان: در صورت فعال کردن این آیتم در قسم تنظیمات «نمایش پدیدآورندگان، در قسمت درج خبر فیلدی به نام پدید آورندگان اضافه می شود که شخص میتواند نام خود را در آنجا وارد کرده و نوع همکاری را مشخص کند. مدیر سایت میتواند سمت ها را اضافه و ویرایشگر کند با انتخاب آیتم درج فردصفحه جدیدی برای شما باز میشود که میبایست اطلاعات خود را وارد کنید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید قسمت فرم ها را مطالعم نمائید.
تصاویر: مطابق شکل فرم درج خبر شما می توانید برای خبر مورد نظر دو تصویر درج نمایید که یکی از این تصاویر در صفحهی تک خبر و دیگری در صفحهی لیست اخبار، کنار عنوان خبر قرار می گیرد. برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید
انتخاب از تصاویر گالری: چنانچه در بخش تنظيمات خبر گزینه «انتخاب از تصاوير گالری» را فعال کنید، تصاویری که قبلا در گالری تصاویر بارگذاری کرده اید انتخاب کنید. با کلیک بر روی گزینه «انتخاب از تصاویر گالری» میتوانید با جستجوی متنی در عنوان یا برچسبهای تصاوير آپلود شده برای گالری تصاویر قبلی، تصویر مورد نظر خود را بیابید.
دسته های خبر: هنگامی که روی فیلد دسته های خبر کلیک نمایید می توانید پس از مشاهده لیست دسته ها، دسته یا دسته های مورد نظرتان را انتخاب کنید. حال بمنظور حذف دسته کافیست روی علامت ضربدر کنار دستهی درج شده کلیک نمایید. همچنین شما میتوانید به منظور جستجو در لیست دسته ها، عنوان دستهی مورد نظرتان را تایپ کنید که در این صورت دسته هایی که دارای حروف مشترک با عبارت وارد شده هستند نمایش داده می شوند.
- در صورتی که برای خبرها دسته ای درج نشده است، قبل از درج خبر جدید ابتدا بخش مدیریت دسته ها را مطالعه نمایید تا بتوانید دسته مرتبط با خبر را درج کنید.
فایل ها: در این بخش می توانیم برای خبر مربوطه فیلم آپلود کنیم.فیلم های آپلود شده باید به فرمت های مجاز که نوشته شده است باشند.
منبع خبر: چنانچه در بخش تنظيمات خبر گزینه « نمایش منبع خبر » را فعال کنید، فیلدی به نام منبع خبر در قسمت درج خبر اضافه میگردد که میتوانید منبع خبر را در آنجا ذکر کنید. همچنین در صفحه نمایش خبر، منبع مشخص شده، نمایش داده میشود.
کلید واژه ها: کلید واژه ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر خبر مشخص می شوند. هر خبر می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمه ی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا در خبر یا ماژول دیگر استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
استخراج کلمات کلیدی: در این فیلد میتوانید کلیدواژه ها را بنویسید و با انتخاب گزینه « استخراج کلمات کلیدی» بصورت هوشمند از متن نوشته شده در بخش ادیتور کلمات کلیدی را استخراج کرده و نمایش میدهد. البته امکان ویرایش کلمات استخراج شده یا افزودن کلمات جدید همچنان وجود دارد.
ویژگی های خبر: این بخش شامل فیلدهای زیر می باشد:
اولویت نمایش: اولویت نمایش خبر را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
نمایش در سایت: اگر این خبرنهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
امکان نظر دهی : با انتخاب این گزینه امکان نظر دهی برای خبری که در حال درج شدن است فعال می شود.
تاریخ انتشار: تاریخ انتشار خبر را مشخص کنید (دقیقه، ساعت، روز، ماه، سال)
تاریخ پایان انتشار: تاریخ پایان انتشار خبر را مشخص کنید (دقیقه، ساعت، روز، ماه، سال)
لازم است هنگام ایجاد خبر به نکات زیر توجه فرمائید:
در فرم ایجاد خبر، وارد نمودن عنوان، متن و دسته های خبر الزامیست.
بعد از وارد نمودن اطلاعات خبر روی دکمهی سبز رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل فرم درج خبر کلیک نمایید تا خبر جدید در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که در اواسط کار از ادامه عملیات منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا به صفحه قبلی بازگردید. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت خبر به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# مدیریت اخبار
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' اخبار ' از منوی طوسی رنگ سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی ' لیست اخبار '، صفحه ای به شکل زیر باز می شود. که در این صفحه امکان جستجو، مرتب سازی و مشاهده لیست اخبار وجود دارد، که در ادامه به شرح هر یک می پردازیم.
# جستجو بر اساس تاریخ انتشار
در بالای این صفحه یک باکس جستجو واقع شده است که با وارد نمودن دو فیلد تاریخ شروع و پایان انتشار و کلیک نمودن بر روی دکمهی جستجو، لیست اخبار موجود در این بازه ی زمانی را مشاهده می نمایید.
# لیست اخبار
در شکل فوق، باکس لیست اخبار وجود دارد که این قسمت دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف، مدیریت گالری، پیشنهاد خبر و یا مشاهده یک خبر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' اخبار ' از منوی طوسی رنگ سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی 'مدیریت دسته ها ' صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه امکان ساخت دسته جدید و مشاهده لیست دسته ها وجود دارد. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده دسته و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ « ساخت دسته جدید» از شکل فوق کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته خبر را بنویسید.
اولویت: می توانید اولویت دسته را انتخاب نمایید .
دسته پدر: در صورتیکه می خواهید دسته سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند دستهی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این دسته، فرزند دستهی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان دستهی پدرش را انتخاب نمایید.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی خبرنهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به دستهی خبر را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار باویرایشگر را مطالعه نمایید.
لازم است هنگام ایجاد دستهی خبر به نکات زیر توجه فرمائید:
- در این فرم، وارد نمودن عنوان الزامیست.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات دستهی خبر روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل فوق کلیک نمایید تا دستهی خبر در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از درج دسته منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم ساخت دستهی خبر به وب سایت جاری، توجه نمایید.
در شکل مدیریت دسته های خبر، جدول لیست دسته های خبر وجود دارد که این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک دستهی خبر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# مدیریت اخبار پیشنهادی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت پیشنهادها ' از منوی طوسی رنگ سمت راست صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی مدیریت اخبار و باکس لیست اخبار پیشنهادی واقع شده است.
# نویسنده ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت نویسنده ' از منوی طوسی رنگ سمت راست صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج نویسنده جدید و مدیریت اخبار واقع شده است.
# درج نویسنده جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج نویسنده جدید» از شکل فوق کلیک نمایید تا پنجرهی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی نویسنده را بنویسید.
ایمیل: ایمیل نویسنده را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی خبرنهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
انتخاب تصویر: تصویر نویسنده را انتخاب کنید.
انتخاب فایل رزومه: فایل رزومه را انتخاب و بارگذاری کنید.
بیوگرافی: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به بیوگرافی نویسنده را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش , نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
# مدیریت نظرات خبر
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت نظرات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
در جدولی که مشاهده می کنید ستون هایی مانند عنوان خبر ، نام درج کننده ی نظر ، تاریخ درج نظر ، پاسخ نظر ، وضعیت تایید که با استفاده ی منوی کشویی امکان فیلتر نظرات را فراهم می کند ، آدرس آی پی درج کننده ی نظر وجود دارد.
در ستون پایانی علامت هایی وجود دارد که به توضیح هر کدام می پردازیم :
با انتخاب این گزینه فرمی به شکل زیر نمایش داد می شود :
در فرم نمایش داده شده در ابتدا عنوان نظری که به آن پاسخ داده خواهد شد را می بینیم.سپس پاسخ مورد نظر خود را با استفاده از ویرایشگر متن وارد می کنیم و برای ثبت شدن پاسخ گزینه ی آبی رنگ ذخیره و برای انصراف گزینه ی نارنجی رنگ انصراف را کلیک می کنیم.
با استفاده از گزینه می توانیم نظر را تایید کنیم و با تایید شدن نظر در صفحهی خبر آن را مشاهده خواهیم کرد.
با انتخاب گزینه نظر حذف خواهد شد.
با انتخاب این گزینه نظر به آرشیو اضافه خواهد شد.
با انتخاب این گزینه به نسخه چاپی دسترسی خواهید داشت.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد :
# تنظیمات لیست اخبار
نمایش آیکون جدید: در صورت انتخاب نمودن این آیتم ، برچسب جدید کنار اخبار اخیر نمایش داده می شود.
تعداد روزهای نمایش آیکون جدید: برای بیان این مورد به یک نمونه می پردازیم. بطور مثال اگر 2 روز انتخاب شود، کنار اخباری که تاریخ انتشارشان ما بین 2 روز گذشته تا زمان حال باشد برچسب جدید نمایش داده می شود.
نوع نمایش لیست اخبار: نمایش بصورت لیستی
نمایش بصورت وبلاگی
نمایش آیکون گالری: در صورت انتخاب نمودن این آیتم ، برچسب گالری کنار اخباری که دارای گالری تصاویر هستند نمایش داده می شود.
تعداد اخبار در هر صفحه: بر اساس این آیتم تعداد اخباری که در صفحهی لیست اخبار قرار دارد مشاهده می شود.
تصویر مورد استفاده در لیست اخبار: میتوانید با انتخاب تصویر اول یا دوم تعیین نمائید کدام یک در لیست خبرها نمایش داده شود.
# تنظیمات صفحه خبر
نمایش خلاصه: در صورتیکه این آیتم انتخاب شود خلاصهی خبر نمایش داده می شود.
نمایش آمار بازدید: در صورتیکه این آیتم انتخاب شود تعداد بازدید خبر نمایش داده می شود.
ترتیب نمایش نظرات: نمایش نظرات از جدیدترین نظر به عنوان اولین نظر قابل مشاهده یا آخرین نظر قابل مشاهده .
تصویر مورد استفاده در لیست اخبار: انتخاب یکی از تصاویر اضافه شده به هر خبر به عنوان تصویر قابل نمایش آن خبر.
نمایش نسخهی چاپی: در صورتیکه این آیتم انتخاب شود نسخهی چاپی خبر نمایش داده می شود.
امکان رای دهی: در صورتی که این آیتم انتخاب شود در صفحهی هر خبر امکان رای دهی به وجود خواهد آمد.
امکان نظر دهی: در صورتی که این آیتم انتخاب شود در صفحهی هر خبر امکان نظر دهی فراهم خواهد شد.
نمایش پدید آورندگان: در صورتی که این آیتم انتخاب شود در صفحه هر خبر امکان نمایش نویسنده هر خبر فراهم خواهد شد.
نحوه نمایش نویسنده: امکان انتخاب نمایش نویسنده به صورت پیشفرض یا نمایش در باکس.
نمایش کد خبر: در صورتی که این آیتم انتخاب شود کد خبر نمایش داده می شود.
نمایش ویجت به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:در صورتی که این آیتم انتخاب شود امکان به اشتراک گذاری اخبار در شبکه های اجتماعی وجود دارد.
نمایش لینک تصویر با اندازه واقعی: در صورت انتخاب نمودن این آیتم، برچسب ذره بین بر روی عکس آپلود شده نمایش داده میشود که با کلیک کردن بر روی آن عکس در اندازه اصلی نمایش داده میشود.
نمایش ویجت ارسال به دیگران: در صورت انتخاب نمودن این آیتم، امکان ارسال خبر از طریق ایمیل برای دیگر افراد امکان پذیر است.
# سایر تنظیمات
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات خبر نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نام جدید برای ماژول: می توانید برای ماژول نام جدید انتخاب کنید.
پیشنهاد خبر: در صورت فعال کردن این آیتم، در لیست اخبار آیتم پیشنهاد خبر اضافه میشود که با انتخاب آن لیست دیگر سایت ها ظاهر میشود به این نکته توجه داشته باشید که میتوان چندین سایت را انتخاب نمود و خبر های مربوطه را ارسال کرد. از طریق این امکان میتوانید یک خبر را از سایت خود به وب سایت های دیگر پیشنهاد دهید. خبر پیشنهادی در قسمت اعلان یا نوتیفیکیشن نمایش داده میشود که ادمین میتواند آن را رد یا ویرایش کند. نمایش ایجادکننده و آخرین ویرایشگر در بخش مدیریت: در صورت فعال کردن این آیتم، فرد ایجاد کننده و ویرایشگر را در لیست اخبار، در پنل مدیریت نمایش میدهد.
نمایش ایجادکننده و آخرین ویرایشگر در بخش مدیریت: در صورت فعال کردن این آیتم، فرد ایجاد کننده و ویرایشگر را نمایش میدهد.
کد تحریریه: در صورت فعال کردن این آیتم، اخباری که دارای کد تحریریه هستند نمایش داده میشود.
روش انتخاب عکس: در صورت اعمال گزینه انتخاب از تصاویر گالری : هنگام آپلود عکس برای اخبار, می توان عکس را از تصاویر آپلود شده ی پیشین انتخاب نمود. مطابق تصویر پس از کلیک روی گزینه انتخاب از تصاویر گالری لیست تصاویر قابل مشاهده خواهد شد و امکان جست و جو نیز فراهم می باشد.
# تنظیمات جستجوی گوگل
کد جستجوی گوگل: کد جستجوی گوگل را در این قسمت وارد کنید.
# سردبیری اخبار
برای مدیریت ماژول سردبیری اخبار، از منوی سمت راست بر آیتم ' سردبیری اخبار' از منوي طوسي رنگ سمت راست، کلیک کنید. پس از انتخاب نمودن اين آیتم، صفحهی زیر را مشاهده می نمایید.
در این صفحه لیست خبرهای در انتظار تایید سردبیر را مشاهده می کنید.این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو و ویرایش خبر می باشد
# پیوندها
برای مدیریت پیوندها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'پیوندها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی پیوندها باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت پیوند ها
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'مدیریت پیوند ها' صفحهای باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج پیوند جدید،دسته ها و باکس لیست پیوند ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک پیوند می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table) ، ذکر شده است.
همچنین شما می توانید با کلیک نمودن بر روی لینک های قرار گرفته در ستون آدرس اینترنتی موجود در این لیست، پیوند مورد نظر خود را مشاهده نمایید.
# درج پیوند جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج پیوند جدید» که در شکل مدیریت پیوندها می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
دسته: دستهی مربوط به پیوند را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
عنوان: عنوان پیوند را بنویسید.
آدرس اینترنتی: در این قسمت آدرس اینترنتی سایت را وارد می کنیم برای مثال: http://www.ut.ac.ir
نمایش در سایت: اگر این دستهی نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
اولویت نمایش:اولویت نمایش پیوند را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
شرح:در این بخش می توانید توضیحات مربوط به پیوند را بنویسید.
لازم است هنگام ایجاد پیوند به نکات زیر توجه فرمائید:
- در فرم ایجاد پیوند، وارد نمودن دسته، عنوان و آدرس اینترنتی الزامیست.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات پیوند روی دکمه ی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا پیوند در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از درج پیوند منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم ساخت پیوند به وب سایت جاری، توجه نمایید.
- در صورتی که برای پیوندها دسته ای درج نشده است، قبل از درج پیوند جدید ابتدا دسته مرتبط با آن را درج کنید، درج دسته ی پیوند در ادامه شرح داده می شود.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'پیوند ها' از منوی سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی 'مدیریت دسته ها' صفحه ی دسته های پیوند ها مانند شکل زیر باز می شود. که مدیریت این بخش، مشابه مدیریت دسته های خبر است که در بخش جدول داده ها توضیح داده شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ «ساخت دسته جدیده» که درشکل مدیریت دسته ها می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دستهی پیوند را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
اولویت:اولویت نمایش پیوند را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
اعطای دسترسی به راهبران: با انتخاب کردن این آیتم، همانند سطح دسترسی فیلدی اضافه میشود که میتوانید نام کاربری راهبر را نوشته تا اجازه دسترسی داده شود.
شرح:در این بخش می توانید توضیحات مربوط به پیوند را بنویسید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد :
نحوهی نمایش صفحهی اصلی: میتوانید نحوه نمایش صفحه اصلی را مشخص کنید.
نحوهی مرتب سازی پیوندها: میتوانید ترتیب نمایش پیوندها را مشخص کنید.
اعمال سطح دسترسی به دستهها: با انتخاب کردن این آیتم،در ساخت دسته جدید آیتمی اضافه میشود به نام اهدا دسترسی به راهبران، هر نام راهبری که وارد شود اجازه دسترسی به آن دسته داده میشود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات پیوندها نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# صفحات استاتیک
از این ماژول مي توانيد براي ايجاد صفحات استاتیک با ساختار درختی، استفاده كنيد، برای مدیریت صفحات استاتیک می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'صفحات استاتیک' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم هایی درج صفحه جدید، لیست صفحات استاتیک و تنظیمات می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# لیست صفحات استاتیک
در این صفحه شما می توانید صفحات درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. همانطور که در تصویر مشاهده نمودید در کنار عنوان بعضی از صفحات از کارکتر '-' استفاده شده است
که نشان دهنده زیر صفحه بودن صفحه جاری است به طور مثال در تصویر فوق، صفحه ای با عنوان 'فرزند ۲' زیر صفحه ی 'صفحه 2' است و بدین ترتیب صفحه ای با عنوان 'فرزند فرزند 2 ' زیر صفحه ی 'فرزند 2' است. در واقع تعداد کاراکترهای '-' نشان دهنده ی عمق صفحه در ساختار درختی می باشد، و صفحاتی که کاراکتر '-' در کنار عنوانشان وجود ندارد، صفحه ی نخست یا به بیانی دیگر، ریشه ی درخت می باشند. در لیست فوق دو عدد ساختار درختی از صفحات وجود دارد که در شکل زیر ساختار سلسله مراتبی صفحات، نشان داده شده است.
این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر می باشد و دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ذکر شده است، تنها با این تفاوت که به منظور کاهش احتمال خطا در حذف صفحات، آیکن حذف آیتم از این بخش برداشته شده و امکان حذف صفحه، در صفحات مشاهده و ویرایش قرار گرفته است.
# درج صفحه جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج صفحه جدید » در شکل بالا کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان صفحه را بنویسید.
صفحه پدر: در صورتیکه می خواهید صفحه ی سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند صفحه ی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این صفحه، فرزند صفحه ی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان صفحه ی پدرش را انتخاب نمایید.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
درج آدرس اینترنتی: با زدن تیک این گزینه فیلدی ظاهر می شود که داخل آن می توانیم آدرس اینترنتی صفحه ای که شامل این فرم است را وارد نماییم. با زدن تیک این گزینه ویرایشگر متن از صفحه محو خواهد شد.
محتوای صفحه: در این بخش می توانید محتوای صفحه را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش , نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
کد ویدئو: پس از بارگذاری ویدئو در آپارات یا یوتبوب کد دریافتی را در این کادر کپی کنید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل: در صورت نیاز می توانید برای این صفحه فایل آپلود کنید.
کلیدواژه ها: در این کادر می توانید کلید واژه ها را وارد کنید.
استخراج کلمات کلیدی: در این فیلد میتوانید کلیدواژه ها را بنویسید و با انتخاب گزینه « استخراج کلمات کلیدی» بصورت هوشمند از متن نوشته شده در بخش ادیتور کلمات کلیدی را استخراج کرده و نمایش میدهد. البته امکان ویرایش کلمات استخراج شده یا افزودن کلمات جدید همچنان وجود دارد.
اولویت نمایش: انتخاب اولویت خبر ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
قالب: می توانید قالب دو ستونه یا تک ستونه را انتخاب کنید.
نمایش در سایت: اگر این صفحه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
لازم است هنگام ایجاد صفحه به نکات زیر توجه فرمائید:
در فرم ایجاد صفحه، وارد نمودن عنوان، صفحه ی پدر و محتوای صفحه الزامیست.
بعد از وارد نمودن اطلاعات صفحه روی دکمهی سبز رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا (درج صفحه جدید) کلیک نمایید تا صفحه ی جدید در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که در اواسط کار از ادامه عملیات منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا به صفحه قبلی بازگردید. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت صفحه به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی صفحات استاتیک موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری ، نمایش زمان آخرین ویرایش و نمایش آمار بازدید می باشد .
اعمال سطح دسترسی به صفحات: با فعال کردن این آیتم، در قسمت درج صفحه جدید یک فیلد اضافه میشود به اسم اعطای دسترسی به راهبران، اسم راهبری که اینجا نوشته شده باشد، این صفحه در پنل مدیریت راهبر نمایش داده میشود. راهبران فقط به صفحاتی دسترسی دارند که اسم آنها در قسمت اعطای دسترسی نوشته شده باشد.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نمایش زمان آخرین ویرایش: در صورت فعال بودن ، زمان آخرین ویرایش صفحات استاتیک نمایش داده می شود.
نمایش ویجت ارسال به دیگران: در صورت انتخاب نمودن این آیتم، امکان ارسال خبر از طریق ایمیل برای دیگر افراد امکان پذیر است.
نمایش آمار بازدید: در صورت فعال بودن نمایش آمار بازدید، آمار بازدید صفحات نمایش داده می شود.
نمایش نسخه چاپی: در صورتیکه این آیتم انتخاب شود نسخهی چاپی خبر نمایش داده می شود.
نمایش ویجت به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی: در صورتی که این آیتم انتخاب شود امکان به اشتراک گذاری اخبار در شبکه های اجتماعی وجود دارد.
نمایش صفحات فرزند در قالب تک ستونه: در صورتی که آیتم انتخاب شود و قالب دوستونه انتخاب شده باشد، فرزندان صفحه پدر در کنار صفحه اصلی نمایش دادهمیشود.
مکان نمایش گالری: میتوان انتخاب کرد که عکس و فیلمهای بارگذاری شده در کدام قسمت صفحه نمایش داده شود.
# تابلوی اعلانات
برای مدیریت اعلانات می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'اعلانات' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم هایی مدیریت اعلانات، دستهها و تنظیمات می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت اعلانات
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'مدیریت اعلانات' صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه شما می توانید اعلانات درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک اعلان می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت اعلانات جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت اعلان جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا فرم مربوط به ساخت اعلان باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان اعلان را بنویسید.
اولویت نمایش: اولویت نمایش اعلان را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
متن: در این بخش می توانید متن اعلان را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
نمایش در سایت: اگر این اعلان، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
لازم است هنگام ایجاد اعلان به نکات زیر توجه فرمائید:
در فرم ایجاد اعلان، وارد نمودن عنوان، اولویت نمایش و متن الزامیست.
بعد از وارد نمودن اطلاعات اعلان روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا اعلان در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از درج اعلان منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت اعلان به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات ' از منوی کشویی اعلانات موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
اعمال سطح دسترسی: با انتخاب کردن این آیتم، نام راهبری که وارد شود اجازه دسترسی داده میشود.
# تماس با ما
برای مدیریت بخش تماس با ما می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'تماس با ما' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی تماس با ما باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد :
# اطلاعات تماس
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'اطلاعات تماس' صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
اطلاعات این فرم معمولا در قسمت فوتر سایت نمایش داده می شود. این فرم شامل فیلد های: عنوان، آدرس، تلفن، دورنگار، کد پستی، صندوق پستی، پست الکترونیکی، ساعات پاسخگویی ، لینک نقشه ی گوگل و توضیحات مربوطه می باشد.
درج نقشه ی گوگل: برای درج نقشه ی گوگل باید در فیلد مخصوص در صفحهی اطلاعات تماس لینک مربوط به نقشه را وارد کنیم. برای این کار به سایت maps.google.com مزاجعه کنید. صفحهی زیر را مشاهده می کنید :
نام مکان مورد نظر خود را وارد کنید. برای مثال : university of Tehran , Tehran , iran :
گزینه ی share را انتخاب کرده و از صفحهی نمایش داده شده گزینه ی embeded map را انتخاب می کنیم. و آدرس نقشه را که در باکس بالای نقشه نمایش داده شده است را copy کرده و در فیلد مربوط به نقشه ی گوگل در اطلاعات تماس paste می کنیم.
لازم است هنگام وارد نمودن اطلاعات تماس، به نکات زیر توجه فرمائید:
بعد از وارد نمودن اطلاعات، روی دکمهی سبز رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل فوق کلیک نمایید تا اطلاعات تماس در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از درج اطلاعات تماس منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم اطلاعات تماس به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# ویجت اطلاعات تماس
ویجت اطلاعات تماس برای استفاده معمول در فوتر وبسایت ها برای کاربر ادمین فراهم شده است تا بتواند اطلاعاتی که در بخش بالا آورده شده است را استفاده کنید
این ویجت شامل تنظیمات نمایش عنوان توضیحات و اطلاعات تماس با ما درج شده در ادمین می باشد
علاوه بر دیتای وارد شده نوع نقشه مورد نظر در فوتر را نیز میتوانید انتخاب کنید که دارای ۳ تنظیم میباشد : ۱. نمایش ندادن نقشه ۲. استفاده از iframe گوگل مپ درج شده در سیستم ۳. استفاده از ماژول موقعیت مکانی داخلی یو سی ام اس ( برای استفاده از این مورد نیاز است که ماژول را نصب داشته باشید)
محیط تنظیم ویجت :
نقشه با استفاده از موقعیت مکانی:
نقشه با استفاده ازگوگل مپ:
# مدیریت دریافت کنندگان
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت دریافت کنندگان'، صفحه ی لیست دریافت کنندگان مطابق شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج و باکس لیست دریافت کنندگان واقع شده است.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده اطلاعات دریافت کننده می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج دریافت کننده جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج» که در شکل بالا (لیست دریافت کنندگان) می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دریافت کننده جدید را بنویسید.
پست الکترونیکی: ایمیل دریافت کننده جدید را بنویسید.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
نمایش در سایت:اگر این دریافت کننده، نهایی شده است تیک چک باکس را انتخاب کنید.
# مدیریت ایمیل های دریافتی
با انتخاب زیر آیتم 'ایمیل های دریافتی'، صفحهی لیست ایمیل های دریافتی مطابق شکل زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف و یا نما می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# پاسخگویی ایمیلهای دریافتی
با انتخاب این گزینه در شکل بالا فرمی به شکل زیر نمایش داد می شود :
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
پاسخ ایمیل: می توانید پاسخ ایمیل ارسالی را بنویسید و با استفاده از دکمهی سبز رنگ ارسال پاسخ، ارسال کنید.
# موضوع ها
با انتخاب زیر آیتم 'موضوع ها'، صفحهی موضوع ها مطابق شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت موضوع جدید ، باکس لیست موضوع ها ،ویرایش حذف، و تایید واقع شده است.
# ساخت موضوع جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج» که در شکل بالا می باشد، کلیک نمایید تا پنجرهی زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
موضوع: عنوان موضوع جدید را بنویسید.
# تنظیمات
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری و غیرفعال کردن ماژول تماس با ما می باشد .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
غیر فعال کردن ماژول تماس با ما: در صورت غیر فعال بودن این گزینه ماژول تماس با ما غیر فعال می شود.
نمایش ایمیل به صورت عکس: در صورت فعال بودن ایمیل به صورت عکس نمایش داده می شود.
# بنر
برای مدیریت بنرها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' بنر ' کلیک کنید تا منوی کشویی مانند شکل زیر باز شود که شامل زیر آیتم های 'بنر جدید' , 'لیست بنرها','مدیریت دسته ها'و'تنظیمات' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحهی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# ساخت بنر جدید
با انتخاب زیر آیتم 'بنر جدید'، فرم مربوط به ساخت بنر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان تبلیغ خود را انتخاب می کنیم برای مثال: هفتمین جشنواره تابستانی. . .
آدرس اینترنتی: در این قسمت آدرس اینترنتی تبلیغ را وارد می کنیم برای مثال: http://www.ut.ac.ir
دسته: دسته مورد نظر را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط را بنویسید .
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس ، رجوع نمایید.
اولویت نمایش:انتخاب اولویت بنر،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این بنر، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
باز شدن در تب جدید: با انتخاب این گزینه، بنر در تب جدید باز می شود.
لازم است هنگام ایجاد بنر به نکات زیر توجه فرمائید:
ـ در فرم ایجاد بنر، وارد نمودن عنوان، دسته و آدرس اینترنتی الزامیست.
ـ بعد از وارد نمودن اطلاعات بنر روی دکمهی سبز رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم ساخت بنر جدید کلیک نمایید تا بنر در سیستم ذخیره شود.
ـ در صورتی که از درج بنر منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
ـ در فرم ساخت بنر به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# لیست بنرها
با انتخاب زیر آیتم 'لیست بنرها' از منوی کشویی بنر موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی لیست بنرها باز می شود.
در صفحهی باز شده، شما می توانید بنر درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک بنر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها توضیح داده شده است.
همچنین شما می توانید با کلیک نمودن بر روی لینک های قرار گرفته در ستون آدرس اینترنتی موجود در این لیست، پیوند مورد نظر خود را مشاهده نمایید.
# مدیریت دسته ها
شما می توانید بر روی دکمهی بنفش رنگ «مدیریت دسته ها» که در شکل بالا می باشد، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
در صفحهی باز شده، شما می توانید بنر درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک بنر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها توضیح داده شده است.
در این صفحه، دکمهی ساخت دسته جدید و مدیریت بنرها واقع شده است .
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
اعطای دسترسی به راهبران: با انتخاب کردن این آیتم، همانند سطح دسترسی فیلدی اضافه میشود که میتوانید نام کاربری راهبر را نوشته تا اجازه دسترسی داده شود.
توضیحات: توضیحات لازم دسته جدید را در این قسمت بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در فرم ساخت دسته جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از ساخت دسته منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد. در فرم ساخت دسته جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری و اعمال سطح دسترسی می باشد .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
** اعمال سطح دسترسی:** با انتخاب کردن این آیتم، نام راهبری که وارد شود اجازه دسترسی داده میشود.
# گروه ها و رشته های تحصیلی
برای مدیریت گروه ها و رشته های تحصیلی می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'گروه ها و رشته های تحصیلی' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# گروه های آموزشی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' گروه های آموزشی' از منوی طوسی رنگ سمت راست ،لیستی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه دکمهی، درج گروه آموزشی جدید واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو و حذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# ایجاد گروه آموزشی جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «درج گروه آموزشی جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
مرحله اول
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
کد گروه:کد گروه را بنویسید.
دانشکده:دانشکده را انتخاب کنید.
نمایش در سایت:اگر این گروه نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
مرحله دوم
# تنظیمات گروه های آموزشی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات گروه های آموزشی ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود که شامل وضعیت سردبیری می باشد.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# رشته های تحصیلی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' رشته های تحصیلی' از منوی طوسی رنگ سمت راست ،لیستی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه دکمهی، درج رشته تحصیلی جدید واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو و حذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# ایجاد رشته تحصیلی جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «درج رشته تحصیلی جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
مرحله اول
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
کد گروه:کد رشته را بنویسید.
مقطع تحصیلی:مقطع تحصیلی را انتخاب کنید.
گروه آموزشی: گروه آموزشی را انتخاب کنید.
نمایش در سایت:اگر این رشته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
مرحله دوم
# تنظیمات رشته های تحصیلی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات رشته های تحصیلی ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود که شامل وضعیت سردبیری می باشد.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# خیرین و موقوفات
برای مدیریت خیرین و موقوفات می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'خیرین و موقوفات' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت موقوفات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت موقوفات' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این صفحه شامل لیست موقوفات و دکمه های درج وقف جدید, مدیریت واقفین و خیرین, مدیریت پروژه ها, مدیریت کاربری ها و مدیریت کاربران می باشد.همچنین مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف ، مشاهده و مدیریت گالری می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج وقف جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج وقف جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
نام موقوفه: نام موقوفه را بنویسید.
دانشگاه: نام دانشگاه را انتخاب کنید.
واقفین: نام واقفین را انتخاب کنید.
محل پروژه: محل پروژه را بنویسید.
کاربری: کاربری پروژه را انتخاب کنید.
تاریخ وقف: تاریخ وقف را وارد کنید.
نوع: نوع وقف را بنویسید.
وقف نامه: وضعیت وقف نامه را مشخص کنید.
نمایش در سایت: اگر این وقف، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکسرجوع نمایید.
ظرفیت: ظرفیت وقف در حال درج را بنویسید.
زیربنا: زیربنا وقف مورد نظر را بنویسید.
عمر موقوفه: عمر موقفه را بنویسید.
ارزش موقوفه: ارزش موقوفه را بنویسید
سال برآورد ارزش:
وضعیت موقوفه: موضوع موقوفه را بنویسید.
نام متولیان: نام متولیان را بنویسید.
شماره متولیان: شماره متولیان را بنویسید.
# مدیریت پروژه ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت پروژه ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده پروژه ها ، ویرایش و همچنین مدیریت گالری تصاویر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# درج پروژه جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج پروژه جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان پروژه را بنویسید.
خیرین و واقفین: خیرین و واقفین را انتخاب کنید.
محل پروژه: محل پروژه را بنویسید.
کاربری پروژه: کاربری پروژه را انتخاب کنید.
سال شروع: سال شروع پروژه را بنویسید.
مبلغ هزینه شده: مبلغ هزینه شده را بنویسید.
سال پایان: سال پایان پروژه را بنویسید.
دانشگاه: دانشگاه را انتخاب کنید.
تاریخ گزارش: تاریخ گزارش را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این پروژه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به محصول را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر ویرایشگررا مطالعه نمایید.
دستگاه اجرایی: دستگاه اجرایی را بنویسید.
پیمانکار تاسیساتی: پیمانکار تاسیساتی را بنویسید.
پیمانکار ساختمانی: پیمانکار ساختمانی را بنویسید.
سهم تامین خیر: سهم تامین شده خیر را بنویسید.
سهم تامین اعتبار دولت: سهم تامین اعتبار دولت را بنویسید.
زیربنا: زیربنای پروژه را بنویسید.
ظرفیت: ظرفیت پروژه را بنویسید.
درصد پیشرفت: درصد پیشرفت پروژه را بنویسید.
مهندسین مشاور:نام مهندسین مشاور را بنویسید.
دستگاه نظارت: دستگاه نظارت را بنویسید.
# مدیریت خیرین و واقفین
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت خیرین و واقفین' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# درج واقف یا خیر جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج واقف / خیر جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی خیر/واقف را بنویسید.
کد ملی: کد ملی خیر/واقف را بنویسید.
شماره شناسنامه:شماره شناسنامه خیر/واقف را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این صفحه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به خیر/واقف را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار باویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
تلفن:شماره تلفن خیر/واقف را بنویسید
تلفن همراه: شماره همراه خیر/واقف را بنویسید.
شغل: شغل خیر/واقف را بنویسید.
تاریخ تولد: تاریخ تولد خیر/واقف را بنویسید.
ایمیل: ایمیل خیر/واقف را بنویسید.
تحصیلات:میزان تحصیلات خیر/واقف را بنویسید.
آدرس منزل: آدرس منزل خیر/واقف را بنویسید.
آدرس محل کار: آدرس محل کار خیر/واقف را بنویسید.
# مدیریت کاربری ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت کاربری ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف ،مشاهده پروژه ها و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table)، ذکر شده است.
# ساخت کاربری جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت کاربری جدید» که در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان کاربر را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی محصول نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به کاربر جدید را بنویسید.
# مدیریت کاربران
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت کاربران' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، جستجو، ویرایش و حذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# درج کاربر جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج کاربر جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
کاربر: کاربر را انتخاب کنید.
دانشگاه: دانشگاه را انتخاب کنبد.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# دانشکدهها
برای مدیریت دانشکده ها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'دانشکده ها' کلیک کنید تا منوی کشویی دانشکده ها باز شود که شامل زیر آیتم مدیریت دانشکده ها و درج دانشکده جدید می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت دانشکده ها
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت دانشکده ها' از منوی کشویی موجود در شکل بالا، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه درج دانشکده جدید و لیست دانشکده ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو و ویرایش یک دانشکده می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# درج دانشکده جدید
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ «درج دانشکده جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت دانشکده جدید باز شود.
تذکر: در صورتیکه کاربر به سایت هایی با زبان های مختلف دسترسی داشته باشد،درج این ماژول به صورت دو مرحله ای می شود در غیر این صورت تک مرحله ای است. در این نسخه از مستند درج دو مرحله ای شرح داده شده است. در درج تک مرحله ای کافیست اطلاعات موجود در فرم را با دقت مطالعه نموده و پر نمایید.
مرحله اول
در این مرحله کد دانشکده را وارد کرده و دکمه «مرحله بعد» را بزنید.
مرحله دوم
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
نام دانشکده: نام دانشکده را به زبان انگلیسی وارد کنید.
توضیحات: در صورت نیاز توضیحات مربوط به دانشکده را بنویسید، به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
آدرس وب سایت: می توانید آدرس اینترنتی دانشکده یا به صورت وارد کردن URL و یا به صورت انتخاب از میان زیر دامنه های موجود انتخاب کنید.
لازم است هنگام ساخت دانشکده جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در فرم فوق، وارد نمودن نام دانشکده الزامی است.
مطابق با توضیحات فوق می توانید اطلاعات مربوط به زبان فارسی را که در شکل زیر می بینید نیز وارد کنید.
# تقویم
برای مدیریت تقویم ها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'تقویم' کلیک کنید تا منوی کشویی تقویم باز شود که شامل زیر آیتم های 'مدیریت تقویم' ، 'مدیریت دسته ها' و ' تنظیمات' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحهی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# مدیریت تقویم
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت تقویم' از منوی کشویی موجود در شکل بالا، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه درج رویداد جدید، مدیریت دسته ها و لیست رویداد ها واقع شده است.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف ،تمدید و یا مشاهده یک رویداد می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج رویداد جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ 'درج رویداد جدید' در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت رویداد باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان رویداد را بنویسید.
درج آدرس اینترنتی: با زدن تیک این گزینه فیلدی ظاهر می شود که داخل آن می توانیم آدرس اینترنتی صفحه ای که شامل متن رویداد است را وارد نماییم.با زدن تیک این گزینه ویرایشگر متن از صفحه محو خواهد شد.
تاریخ برگزاری: تاریخ برگزاری رویداد را با استفاده از ابزار موجد که با کلیک بر روی فیلد تاریخ برگزاری ظاهر می شود، انتخاب نمایید.
دسته: دسته ی مربوط به رویداد را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
توضیحات: توضیحات مربوط به رویداد را بنویسید، به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس ، رجوع نمایید.
نمایش لینک: با زدن تیک چک باکس لینک فرم در صفحه نمایش داده می شود.
نمایش در سایت: اگر این رویداد نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام درج رویداد جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در فرم درج رویداد جدید، وارد نمودن عنوان، دسته، تاریخ برگزاری، الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات رویداد جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا رویداد در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از درج رویداد منصرف شدید دکمهی «انصراف» را زده تا فرم بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم درج رویداد جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
- در صورتی که برای رویداد دسته ای درج نشده است، قبل از درج رویداد جدید ابتدا دسته مرتبط با آن را درج کنید، درج دسته ی رویداد در ادامه شرح داده می شود.
# مدیریت دسته ها
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت دسته ها' از منوی کشویی موجود در شکل بالا (تقویم)، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمهی ساخت دسته جدید، دکمهی مدیریت رویداد ها و لیست دسته های تقویم واقع شده است.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک دسته می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table)، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت دسته باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
فایل: در صورت نیاز می توانید برای این دسته فایل آپلود کنید.
توضیحات: توضیحات مربوط به دسته را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- ر فرم درج دسته جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از درج دسته منصرف شدید دکمهی «انصراف» را زده تا فرم بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم درج دسته جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری و نمایش دکمهی دریافت خروجی ical می باشد .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات تقویم نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نمایش دکمهی دریافت خروجی ical: در صورت فعال بودن امکان خروجی گرفتن ical برای کاربران وجود دارد .
# دستاوردها
برای مدیریت دستاوردها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'دستاوردها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم هایی ایجاد دستاورد جدید ، لیست دستاوردها، مدیریت دسته ها و تنظیمات می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# لیست دستاوردها
برای مدیریت دستاورد ها می بایست از منوی طوسی رنگ کناری سمت راست، بر آیتم 'لیست دستاورد ها' کلیک کنید. تا صفحه ی زیر باز شود.
در این صفحه شما می توانید دستاورد های درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک دستاورد می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# درج دستاورد جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج دستاورد جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت دستاورد باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دستاورد را بنویسید.
خلاصه: خلاصه دستاورد را بنویسید
متن: متن کامل دستاورد خود را بنویسید، به منظور یادگیری بخش نحوه کار با [ ویرایشگر ]docs/tools/editor) را مطالعه نمایید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دستاورد نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
اولویت: اولویت نمایش دستاورد را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
لازم است هنگام ایجاد دستاورد جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در فرم ایجاد دستاورد جدید، وارد نمودن عنوان و متن الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات دستاورد روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دستاورد در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از ایجاد دستاورد منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا فرم بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم ایجاد دستاورد جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# مدیریت دسته ها
برای مدیریت دسته ها می بایست از منوی طوسی رنگ کناری سمت راست، بر آیتم 'مدیریت دسته ها' کلیک کنید. تا صفحهی زیر باز شود.
در این صفحه شما می توانید دسته های درج شده در ماژول دستاورد را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک دستاورد می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت دسته باز شود
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دستاورد را بنویسید.
اولویت: اولویت نمایش دسته را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
نمایش در سایت: اگر این دستاورد نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
توضیحات: توضیحات کامل دسته ها را بنویسید، به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
# تنظیمات
تنظیمات :شامل وضعیت سردبیری و نمایش آمار بازدید است .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات ماژول الف تا ی نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نمایش آمار بازدید: در صورت فعال این گزینه آمار بازدید را می توانید مشاهده کنید.
# الف تا ی
برای مدیریت الف تا ی می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'الف تا ی' کلیک کنید تا منوی کشویی الف تا ی باز شود که شامل زیر آیتم های 'مدیریت الف تا ی' ،'مدیریت دسته ها 'و تنظمات می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحه ی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# مدیریت الف تا ی
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت الف تا ی' از منوی کشویی الف تا ی موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه درج الف تا ی و مدیریت دسته ها و همچنین لیست الف تا ی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک الف تا ی می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table) ، ذکر شده است.
# درج الف تا ی جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج الف تا ی جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
دسته: دسته ی مربوط به الف تا ی را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
عنوان: عنوان الف تا ی را بنویسید.
آدرس اینترنتی: در این قسمت آدرس اینترنتی سایت را وارد می کنیم برای مثال: http://www.ut.ac.ir
نمایش در سایت: اگر این الف تا ی نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
شرح: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به الف تا ی را بنویسید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
لازم است هنگام درج الف تا ی به نکات زیر توجه فرمایید:
در فرم درج الف تا ی، وارد نمودن دسته، عنوان و آدرس اینترنتی الزامی است.
بعد از وارد نمودن اطلاعات الف تا ی روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا الف تا ی در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از درج الف تا ی منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم درج الف تا ی به وب سایت جاری، توجه نمایید.
در صورتی که برای الف تا ی دسته ای درج نشده است، قبل از درج الف تا ی جدید ابتدا دسته مرتبط با آن را درج کنید، درج دسته ی الف تا ی در ادامه شرح داده می شود.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'الف تا ی' از منوی سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی 'مدیریت دسته ها' صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت دسته جدید، دکمه مدیریت الف تا ی و لیست دسته های الف تا ی واقع شده است.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک دسته می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table) ، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
شرح: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به الف تا ی را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
در فرم ساخت دسته جدید، وارد عنوان الزامی است.
بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از ساخت دسته منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت دسته جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
تنظیمات :شامل وضعیت سردبیری است .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات ماژول الف تا ی نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# پرسش های متداول
پرسش های متداوا شامل مدیریت پرسش های متداول ، مدیریت دسته ها و تنظیمات می باشد.
# مدیریت پرسش های متداول
بعد از کلیک کردن بر روی آیتم 'مدیریت پرسش های متداول' صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت پرسش و پاسخ جدید و مدیریت دسته ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک پرسش و پاسخ می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table)، ذکر شده است.
# ساخت پرسش و پاسخ جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ 'ساخت پرسش و پاسخ جدید ' که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
پرسش: برای درج پرسش می توانید از ویرایشگر موجود استفاده کنید.
پاسخ: برای درج پاسخ می توانید از ویرایشگر موجود استفاده کنید.
نمایش در سایت: اگر این پرسش و پاسخ نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
اولویت نمایش: در صورت نیاز می توانید برای این پرسش و پاسخ اولویت تعیین کنید تا مطابق با آن در سایت نمایش داده شود.
برچسب ها: کلید واژه ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر پرسش مشخص می شوند. هر پرسش می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمه ی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
لازم است هنگام ساخت پرسش و پاسخ جدید به نکات زیر توجه فرمائید:
- در فرم ساخت پرسش و پاسخ جدید، وارد نمودن پرسش و پاسخ الزامیست.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات پرسش و پاسخ روی دکمهی سبز رنگ 'ذخیره' موجود در پایین فرم کلیک نمایید تا پرسش و پاسخ در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از ساخت و پرسش و پاسخ منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم ساخت و پرسش و پاسخ به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت دسته ها' صفحهی زیر باز می شود.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک جدول می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table)، ذکر شده است.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
اولویت نمایش: اولویت نمایش را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است) .
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات' از منوی کشویی پرسش های متداول موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود .
تنظیمات ماژول پرسش های متداول شامل وضعیت سردبیری می باشدکه در صورت فعال بودن تنظیمات ماژول پرسش و پاسخ نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# جدول ساز
برای مدیریت جدول ساز می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'جدول ساز' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی جدول ساز باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# درج جدول جدید
با انتخاب زیر آیتم ' درج جدول جدید' از منوی کشویی جدول ساز موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان را بنویسید.
دسته: دسته ی مربوط به جدول را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات جدول را بنویسید. به منظور یادگیری بخش نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تعداد ستون های جدول: تعداد ستون جدول را انتخاب کنید.
ستون بندی صفحه: نوع ستون بندی صفحه را مشخص کنید.
نمایش در سایت:اگر این جدول نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
امکان دریافت پرینت:اگر تیک چک باکس را بزنید، امکان دریافت پرینت از جدول وجود خواهد داشت.
امکان دریافت اکسل:اگر تیک چک باکس را بزنید، امکان دریافت فایل اکسل از جدول وجود خواهد داشت.
اطلاعات (csv یا excel):در صورت نیاز می توانید فایل csv یا excel راآپلود کنید.
تصاویر (فایل zip): در صورت نیاز می توانید تصاویر را به صورت فایل فشرده (zip) آپلود کنید.
فایل ها (فایل zip):در صورت نیاز می توانید برای این جدول فایل آپلود کنید.
# مدیریت جداول
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت جداول' از منوی کشویی فرم ساز موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه درج جدول جدید و دسته ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف، مشاهده در سایت و همچنین دانلود و ویرایش فایل و عدم تایید جدول می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ویرایش فایل
با کلیک نمودن روی آیکن که در شکل فوق می باشد، فرم زیر باز شود.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت دسته ها' از منوی سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی 'مدیریت دسته ها' صفحهی دسته های جدول مانند شکل زیر باز می شود. که مدیریت این بخش، در بخش جدول داده ها توضیح داده شده است.
# درج سطر جدید
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'درج سطر جدید ' که درشکل مدیریت دسته ها می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
دانشگاه: نام دانشگاه را وارد کنید.
سمت: سمت شخص را بنویسید.
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی شخص را بنویسید.
تلفن: شماره تلفن را بنویسید.
ایمیل: ایمیل را بنویسید.
نقش سازمانی: نقش سازمانی شخص را بنویسید.
فکس: شماره فکس را بنویسید.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات پیوندها نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نمایش تاریخ آخرین ویرایش: در صورت فعال بودن تاریخ آخرین ویرایش نمایش داده می شود.
# چارت سازمانی
برای مدیریت چارت سازمانی می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' چارت سازمانی' کلیک کنید تا منوی کشویی چارت سازمانی باز شود که شامل زیر آیتم های 'مدیریت چارت ها' و ' تنظیمات ' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحهی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
بعد از کلیک کردن بر روی آیتم 'مدیریت چارت ها ' صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمه ی ساخت چارت جدید واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش وحذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ، ذکر شده است.
# ساخت چارت جدید
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'ساخت چارت جدید ' که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان چارت را بنویسید.
ستون بندی صفحه: می توانید یکی از گزینه های تک ستونه یا دو ستونه را انتخاب کنید.
نمایش در سایت: اگر این چارت نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
# لیست آیتم ها
شما می توانید بر روی آیکن که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
در این صفحه، دکمهی مدیریت چارت های سازمانی و ساخت آیتم جدید واقع شده است.این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات فیلتر، جستجو، ویرایش، نمایش یک آیتم وحذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ، ذکر شده است.
# درج آیتم جدید
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'درج آیتم جدید ' که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد :
عنوان: عنوان آیتم را بنویسید.
عنوان پدر: عنوان صفحه پدر را انتخاب کنید.
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی آیتم را بنویسید.
توضیحات: توضیحات لازم مربوط به آیتم را در این قسمت بنویسید ، به منظور یادگیری این بخش , نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
انتخاب تصویر: تصویر آیتم را انتخاب کنید.
پست الکترونیکی: پست الکترونیکی آیتم را بنویسید.
تلفن: تلفن آیتم را بنویسید.
نمابر: نمابر آیتم را بنویسید.
لینک: لینک آیتم را واردی کنید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی چارت سازمانی موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری می باشد که در صورت فعال بودن ، تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# فرم ساز
برای مدیریت فرم ساز می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' فرم ساز' کلیک کنید تا منوی کشویی ' فرم ساز ' باز شود که شامل زیر آیتم های'ساخت دسته جدید ' ،'مدیریت فرم ها' و 'تنظیمات ' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحهی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# مدیریت فرم ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت فرم ها' از منوی کشویی فرم ساز موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت فرم جدید واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف، مشاهده در سایت ،کپی و ویرایش ساختار فرم می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت فرم جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت فرم جدید» در شکل بالا کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان فرم جدید را بنویسید .
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
دارای امکان پیگیری: با انتخاب این گزینه امکان پیگیری فرم برای کاربر وجود دارد.
نمایش متن ثابت در نسخه چاپی: با انتخاب این گزینه کاربر به نسخه چاپی دسترسی دارد.
نیاز به احراز هویت: درصورت انتخاب این آیتم تنها فرم برای کاربرانی نمایش داده میشود که ثبت نام کرده و در سایت وارد شده اند چنانچه کاربر لاگین نکرده باشد به بخش لاگین هدایت می شود.
امکان پر کردن یکباره فرم توسط هر کاربر: در صورت انتخاب کردن این آیتم هر کاربر تنها یکبار می تواند فرم را پر کند.
تعداد مجاز ثبت نام فرم: تعداد مجاز ثبت فرم را بنویسید.
قالب نمایش فرم: تک ستونه: تنها فرم در کل صفحه شما نمایش داده میشود. دو ستونه: همانند تصویر زیر به دوبخش تقسیم میشود.
عنوان دکمه ثبت: بصورت پیش فرض ثبت اطلاعات است، برای تغییر آن میتوان در قسمت عنوان هرآنچه که مد نظر است را نوشته، در صفحه نمایش هم نمایش داده می شود.
در بخش های دیگر همانند سایر اطلاعات و ... در بخش ادیتور متن های مربوطه را نوشته، در صفحه نمایش در بالای فرم نمایش داده میشود.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
دارای شناسه واریز: در صورت نیاز شناسه واریز را بنویسید.
دارای پرداخت: با انتخاب این گزینه امکان پرداخت آنلاین یا کارت به کارت ایجاد می شود ، که با انتخاب پرداخت آنلاین باید درگاه بانکی و با انتخاب کارت به کارت حساب بانکی مورد نظر را انتخاب کنید.
موضوع فاکتور: موضوع فاکتور رابنویسید.
قیمت: قیمت را به ریال بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط را بنویسید.
لازم است هنگام ساخت فرم جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در ساخت فرم جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات فرم جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از ساخت فرم منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در ساخت فرم جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# ساختار فرم
با کلیک نمودن روی آیکن که در شکل مدیریت فرم ها می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این صفحه شامل سه دکمهی آبی رنگ «ذخیره»,امکانات فرم و استایل دهی و دکمه هایی شامل ایمیل ,متن یک خطی,متن چند خطی و ... می باشد, که با انتخاب هر یک از انها فرمی به شکل زیر ساخته می شود.
# مقداردهی فرم
با انتخاب هر یک از آیتم های فرم,امکان ویرایش و مقدار دهی آنها مانند شکل زیر وجو دارد.
# امکانات فرم
با استفاده از امکانات فرم میتوانید دریافت کنندگان ایمیل را مشخص و همچنین متن خطاها را در صورت تمایل ویرایش کنید.
# استایل دهی فرم
با استفاده از استایل دهی فرم می توانید به شکل ظاهری فرم, استایل مورد نظر خود را اعمال کنید.
# نمایش فرم های ارسالی
با کلیک نمودن روی آیکن که در شکل مدیریت فرم ها می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم دارای امکانات جستو ,مشاهده اطلاعات فرم, دکمه حذف فرم و امکان پاسخگویی می باشد.
# پاسخ فرم ارسالی
با کلیک نمودن روی آیکن که در شکل فوق می باشد، فرم زیر باز شود.
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ارسال پاسخ جدید » در شکل بالا کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات' از منوی کشویی فرم ساز موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
این صفحه شامل موارد زیر می باشد:
حداکثر حجم مجاز آپلود فایلها (مگابایت): مقدار حداکثر میزان مجاز آپلودها، در قسمت تنظیمات سیستم هر مقداری تعریف شده است اجازه آپلود فایل دارید.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات دانلود نیاز به تایید سر دبیر دارد.
فعال سازی امکان احراز هویت کاربران: اگر تیک چک باکس را بزنید امکان احراز هویت کاربر ایجاد می شود.
فعالسازی ارسال کد رهگیری از طریق پیامک: درصورت فعال کردن این آیتم و فعال کردن پیامک، کد رهیگیری بصورت بیامک برای کاربر ارسال میشود.
فعالسازی امکان جستجو در همه فیلدهای فرم: در صورت فعال کردن این آیتم، امکان جستجو برای شما در قسمت فرم های پر شده توسط کاربران اضافه می شود که میتوان با توجه به تمامی فیلد ها جستجو کنید. بصورت پیش فرض غیرفعال است.
# گالری تصاویر
برای مدیریت گالری تصاویر می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' گالری تصاویر' کلیک کنید تا منوی کشویی ' گالری تصاویر' باز شود که شامل زیر آیتم های'ساخت دسته جدید ' ،'مدیریت گالری تصاویر' و 'تنظیمات ' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحه ی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# ساخت دسته جدید
با انتخاب زیر آیتم ' ساخت دسته جدید' از منوی کشویی گالری تصاویر موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه مدیریت گالری تصاویر واقع شده است.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان گالری تصاویر را بنویسید.
دسته پدر: در صورتیکه می خواهید دسته سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند دسته ی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این دسته، فرزند دسته ی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان دسته ی پدرش را انتخاب نمایید.
اعطای دسترسی به راهبران: چناچه نیاز دارید دسترسی گالری تصاویر را به راهبر خاصی اعطا کنید میتوانید از این بخش استفاده کنید.
نام تهیه کننده: این مورد برای درج نام تهیه کننده تصاویر موجود در گالری تعبیه شده است که در صورت وارد کردن نام شخص، نام وارد شده با عنوان "تهیه کننده" در صفحه نمایش تصویر، نمایش داده میشود.
توضیحات: توضیحات لازم مربوط به گالری تصاویر را در این قسمت بنویسید ، به منظور یادگیری بخش نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس، رجوع نمایید.
اولویت: انتخاب اولویت نمایش گالری ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
قالب: می توانید نوع قالب , تک ستونه یا دو ستونه را انتخاب کنید. نتیجه تغییرات این قسمت را در نحوه نمایش تصاویر موجود در دسته بندی در سایت میتوانید مشاهده کنید.
تاریخ: در صورتی که در تنظیمات گالری، ترتیب چیدمان گالری را براساس تاریخ تعیین شده توسط راهبر انتخاب کنید، چیدمان گالریها در سایت براساس تاریخ انتخاب شده در این قسمت انجام خواهد شد.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
نمایش در فهرست آلبومها: چنانچه این مورد را غیر فعال کنید گالری مورد نظر در لیست گالریها به کاربر نمایش داده نمیشود.
برچسبها: اضافه کردن برچسب برای گالری به نمایش گالریهای مرتبط در سایت کمک میکند و کاربران آسان تر میتوانند گالریهای مورد نظر خودشان را بیابند.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید :
در فرم ساخت دسته جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمه ی سبز رنگ 'ذخیره' موجود در پایین فرم کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از ساخت دسته منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت دسته جدید به وب سایت جاری توجه نمایید.
# مدیریت گالری تصاویر
در این صفحه دکمه درج دسته جدید واقع شده است.
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف ،مدیریت گالری و یا مشاهده یک گالری تصاویر می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
شما می توانید بر روی آیکن که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
در این صفحه دکمه های مدیریت دسته های گالری تصاویر، درج دسته جدید، حذف دسته، ویرایش دسته، مدیریت گالری واقع شده است.
با زدن دکمه قرمز رنگ حذف دسته می توانید دسته را حذف کنید.
با زدن دکمه آبی رنگ ویرایش دسته صفحه زیر باز می شود ، که می توانید دسته را ویرایش کنید.
در این صفحه دکمه های مدیریت ، درج دسته جدید، حذف دسته واقع شده است.
با زدن دکمه مدیریت گالری از شکل بالا نمای گالری تصاویر صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه های افزودن فیلم، افزودن عکس، آپلود دستهای تصویر، بازگشت و حذف گالری واقع شده است.
# افزودن فیلم
با زدن دکمه سبز رنگ افزودن فیلم از شکل فوق صفحه زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
کد ویدئو: چناچه نیاز دارید کد embed فیلم از سایت های اشتراک ویدئو (فقط آپارات و یوتیوب) در سایت خود استفاده کنید این گزینه را فعال کنید و کد مورد نظر خود را در این قسمت قرار دهید. .
آپلود فیلم: فیلم را اینجا بارگذاری کنید .
- در صورت وجود قابلیت پردازش فیلم در سرور میزبان وبسایت، با انتخاب گزینه "انتخاب فریم اول به عنوان ..." تصویر نمایه فیلم بارگزاری شده، فریم ثانیه اول فیلم خواهد بود.
آپلود تصویرنمایه فیلم: تصویر نمایه فیلم را انتخاب کنید. تصویر نمایه به عنوان پوستر پیش نمایش فیلم استفاده خواهد شد.
عنوان: عنوان فیلم را بنویسید.
توضیحات: توضیحات لازم برای هر فیلم را در این قسمت بنویسید.
نمایش در سایت: این مورد نمایش یا عدم نمایش فیلم در خروجی وب سایت را کنترل میکند.
ترتیب: انتخاب ترتیب فیلم ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
برچسبها: با انتخاب برچسب مناسب برای هر فیلم نمایش فیلم در نتایج جستجو آسانتر خواهد شد و کاربران دسترسی بهتری به محتوای گالری خواهند داشت .
# افزودن عکس به گالری
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'افزودن عکس' که در شکل مدیریت گالری صفحات می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
انتخاب تصویر: تصویر گالری را در این قسمت انتخاب و بارگزاری کنید.
عنوان: عنوان تصویر را بنویسید.
توضیحات: توضیحات لازم برای هر تصویر را بنویسید.
آدرس اینترنتی:آدرس اینترنتی تصویر را وارد کنید. در خروجی وب سایت کاربر با کلیک بر روی تصویر به آدرس وارد شده در این قسمت هدایت خواهد شد .
نمایش در سایت: این مورد نمایش یا عدم نمایش تصویر در خروجی وب سایت را کنترل میکند.
ترتیب: انتخاب ترتیب تصویر ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است.
برچسبها: با انتخاب برچسب مناسب برای هر تصویر نمایش تصویر در نتایج جستجو آسانتر خواهد شد و کاربران دسترسی بهتری به محتوای گالری خواهند داشت .
# آپلود دستهای تصاویر
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'آپلود دستهای' که در شکل مدیریت گالری صفحات می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
- در این قسمت شما میتوانید تصاویر خود را به صورت گروهی بارگزاری کنید و پس از بارگزاری اطلاعات مرتبط با هر تصویر را به صورت جداگانه تکمیل کنید و در نهایت تصاویر ار ذخیره کنید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات ' از منوی کشویی گالری تصاویر موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
این قسمت شامل موارد زیر می باشد:
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن، گالریهای ایجاد شده نیاز به تایید سردبیر دارند.
اعمال سطح دسترسی: در صورت فعال بودن قابلیت محدود کردن دسترسی راهبران به گالریهای خاص وجود دارد.
ترتیب چیدمان گالریها: به صورت پیش فرض گالریها بر اساس تاریخ ساخت در خروجی وبسایت چیده میشوند، در صورت انتخاب گزینه "تاریخ تعیین شده توسط راهبر" ترتیب چیدمان بر اساس تاریخ ثبت شده توسط راهبر خواهد بود.
تنظیمات صفحه آلبوم: از این قسمت میتوانید نمایش مواردی که به عنوان اطلاعات گالری (آلبوم) میباشد را کنترل کنید. این موارد در خروجی وبسایت نمایش داده میشوند.
تنظیمات واتر مارک: با فعال کردن قابلیت واترمارک از این قسمت، شما میتوانید با بارگزاری تصویر مناسب (از نظر ابعاد و حجم) تعیین کنید که تصویر شما در کدام ناحیه از تصویر اصلی به عنوان واتر مارک قرار بگیرد. در خروجی وب سایت تصاویر گالری (آلبوم) به صورت اختصاصی و با واتر مارک در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت .
# آیین نامه ها و فرم ها
برای مدیریت آیین نامه ها و فرم ها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' آیین نامه ها و فرم ها ' کلیک کنید تا منوی کشویی آیین نامه ها و فرم ها باز شود که شامل زیر آیتم های 'مدیریت آیتم ها'، ' مدیریت دسته ها' و ' تنظیمات ' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحه ی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# مدیریت آیتم ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت آیتم ها ' از منوی کشویی آیین نامه ها و فرم ها، موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت آیتم جدید و مدیریت دسته ها واقع شده است.
# ساخت آیتم جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت آیتم جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
دسته: دسته مورد نظر را انتخاب کنید.
عنوان: عنون آیتم جدید را بنویسید.
اولویت: انتخاب اولویت آیتم ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این آیتم نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
آپلود فایل: در این قسمت می توانید فایل مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کنید.
آپلودعکس: تصویر مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کنید .
برچسب ها: کلید واژه ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر پرسش مشخص می شوند. هر پرسش می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمهی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط را بنویسید .
# مدیریت دسته ها
شما می توانید بر روی دکمهی بنفش رنگ «مدیریت دسته ها» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت دسته جدید و مدیریت آیین نامه ها و فرم ها واقع شده است .این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید»' که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
صفحه پدر: در صورتیکه می خواهید صفحه ی سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند صفحه ی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این صفحه، فرزند صفحه ی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان صفحه ی پدرش را انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
- در فرم ساخت دسته جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
- بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
- در صورتی که از ساخت دسته منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد. در فرم ساخت دسته جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
توضیحات: توضیحات لازم دسته جدید را در این قسمت بنویسید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی آیین نامه ها و فرم ها ، موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری و نمایش فایل می باشد.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری ، تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
نمایش فایل: در صورت فعال بودن نمایش فایل ، فایل ها نمایش داده می شود .
# اعلام نیازهای پژوهشی
برای مدیریت اعلام نیازهای پژوهشی می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'اعلام نیازهای پژوهشی' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت نیازهای پژوهشی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت نیازهای پژوهشی' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج نیاز پژوهشی جدید و مدیریت دسته ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج نیاز پژوهشی جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج نیازهای پژوهشی جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان صفحه را بنویسید.
دسته: دستهی مربوط را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این صفحه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
فایل ضمیمه: در صورت نیاز می توانید فایل آپلود کنید.
پردیس/دانشکده: پردیس یا دانشکده ها را انتخاب کنبد.
گروه/رشته: رشته یا گروه را انتخاب کنید.
هیات علمی: هیات علمی را انتخاب کنید.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت دسته ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه دکمهی، ساخت دسته جدید و مدیریت نیاز های پژوهشی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو ،ویرایش و حذف می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا فرم مربوط به ساخت دسته جدید باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات دسته را بنویسید.
# پرداخت
برای مدیریت پرداخت می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' پرداخت' کلیک کنید تا منوی کشویی ' پرداخت' باز شود که شامل زیر آیتم های'مدیریت درگاه های بانکی ' ،' مدیریت حساب های بانکی ' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحه ی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# مدیریت درگاه های بانکی
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت درگاه های بانکی' از منوی کشویی موجود در شکل فوق، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت درگاه بانکی جدید و لیست درگاه های بانکی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، لیست پرداخت ها ، تست درگاه بانکی ،حذف و ویرایش یک درگاه بانکی می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است
# لیست پرداختها
اگر روی آیکن در شکل فوق کلیک کنید لیست پرداختهای بانک مطابق صفحه زیر باز می شود.
# تست اتصال به بانک
اگر روی آیکن در شکل فوق کلیک کنید تست اتصال به بانک انجام می شود.
# ساخت درگاه بانکی جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت درگاه بانکی جدید» در شکل مدیریت درگاه بانکی، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت درگاه بانکی جدید باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان را بنویسید.
بانک: بانک مورد نظر را انتخاب کنید .
شماره پایانه پذیرنده: شماره پایانه پذیرنده را بنویسید.
شناسه مشتری (MerchantId):شماره مشتری را بنویسید.
نام کاربری پذیرنده: نام کاربری پذیرنده را بنویسید.
کلمه عبور یا پین پذیرنده: کلمه عبور یا پین پذیرنده را بنویسید.
فعال:اگر تیک چک باکس را بزنید این درگاه فعال می شود.
# مدیریت حساب بانکی
با انتخاب زیر آیتم 'مدیریت حساب بانکی' از منوی کشویی پرداخت ، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت حساب بانکی جدید و لیست حساب های بانکی واقع شده است.
# ساخت حساب بانکی جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت حساب بانکی جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه مربوط به ساخت حساب بانکی جدید باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان را بنویسید.
توضیحات: توضیحات مربوط به حساب بانکی را بنویسید.
# دانلودها
برای مدیریت دانلودها می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' دانلودها' کلیک کنید تا منوی کشویی ' دانلودها' باز شود که شامل زیر آیتم های'بارگذاری فایل جدید ' ،' مدیریت فایل ها ' ، 'مدیریت دسته ها ' ،'مدیریت نظرات' و 'تنظیمات' می باشد با انتخاب هر یک از این آیتم ها صفحهی مربوطه باز می شود که در ادامه هر یک از این صفحات، شرح داده می شود.
# بارگذاری فایل جدید
با انتخاب زیر آیتم ' بارگذاری فایل جدید ' از منوی کشویی دانلودها موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان فایل را بنویسید.
دسته: دسته مورد نظر را انتخاب کنید
اولویت: انتخاب اولویت خبر ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
خلاصه: خلاصه توضیحات را بنویسید.
شرح: توضیحات لازم مربوط به فایل ها را در این قسمت بنویسید ، به منظور یادگیری این بخش , نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر: تصویر مورد نظر را انتخاب کنید.
فایل: بارگذاری شامل سه بخش آپلود فایل، قرار دادن لینک و آپلود چند فایل می باشد که می توانید هر یک از این سه مورد را انتخاب کنید، در زیر این موارد شرح داده شده است.
فایل: در این قسمت می توانید فایل مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کنید.
می خواهم لینک فایل را قرار دهم: اگر تیک چک باکس را بزنید کادر لینک فایل فعال می شود و می توانید لینک فایل را وارد کنید.
می خواهم چند فایل آپلود کنم: اگر تیک چک باکس را بزنید امکان آپلود چند فایل ایجاد می شود.
سایر ویژگی ها: کلمات کلیدی ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر خبر مشخص می شوند. هر خبر می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمه ی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا در خبر یا ماژول دیگر استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
پرکاربرد ترین ها: اگر تیک چک باکس را بزنید این فایل به عنوان پرکاربردترین فایل ها انتخاب می شود.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
# مدیریت فایل ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت فایل ها' از منوی کشویی دانلودها موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه بارگذاری فایل جدید و مدیریت دسته ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده فایل های ارسالی و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش [جدول داده ها]docs/tools/data-table) ، ذکر شده است.
# بارگذاری چند فایل
اگر روی آیکن در شکل فوق کلیک کنید صفحه زیر باز می شود که در صورت اینکه امکان بارگذاری چند فایل را داشته باشید دکمه زرد رنگ بارگذاری فایل ها را می توانید ببینید.
شما می توانید بر روی دکمهی زرد رنگ «بارگذاری فایل ها» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «آپلود فایل جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
که این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان فایل را بنویسید.
آپلود فایل: فایل مورد نظر را انتخاب و آپلود کنید.
# مدیریت دسته ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت دسته ها' از منوی کشویی دانلودها موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت دسته جدید و مدیریت دانلودها واقع شده است. شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته جدید را بنویسید.
صفحه پدر: در صورتیکه می خواهید صفحهی سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند صفحهی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این صفحه، فرزند صفحهی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان صفحهی پدرش را انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
لازم است هنگام ساخت دسته جدید به نکات زیر توجه فرمایید:
در فرم ساخت دسته جدید، وارد نمودن عنوان الزامی است.
بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته جدید روی دکمهی آبی رنگ 'ذخیره' موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از ساخت دسته منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت دسته جدید به وب سایت جاری، توجه نمایید.
شرح: شرح دسته جدید را در این قسمت بنویسید.
# مدیریت نظرات
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت نظرات ' از منوی کشویی دانلودها ، موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
در جدولی که مشاهده می کنید ستون هایی مانند شناسه دانلود ،عنوان دانلود ، نظر ، نام درج کنندهی نظر ، تاریخ درج نظر ، پاسخ نظر ، وضعیت تایید که با استفاده ی منوی کشویی امکان فیلتر نظرات را فراهم می کند ، آدرس آی پی پست الکترونیکی درج کنندهی نظر وجود دارد.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات ' از منوی کشویی دانلودها ، موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحهی زیر باز می شود.
این صفحه شامل موارد زیر می باشد:
تعداد دانلود ها در هر صفحه: می توانید تعداد دانلودها در هر صفحه را مشخص کنید.
امکان نظر دهی: با انتخاب این گزینه امکان نظر دهی برای فایلی که قابل دانلود شدن است فعال می شود.
نمایش امکان رای دهی: با انتخاب این گزینه امکان رای دهی فایل فعال می شود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن وضعیت سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# سفارش وب سایت
برای مدیریت سفارش وب سایت از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم ' سفارش وب سایت' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت درگاه های بانکی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت درگاه های بانکی ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت درگاه بانکی و مدیریت موضوع های سفارش وب سایت واقع شده است. این لیست دارای امکان جستجو, مرتب سازی و فیلتر می باشد.
# ساخت درگاه بانکی جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ 'ساخت درگاه بانکی جدید' از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان برنامه درسی را بنویسید.
بانک: بانک را انتخاب کنید.
شماره پایانه پذيرنده: شماره پایانه پذيرنده را بنویسید.
نام كاربری پذیرنده: نام كاربری پذیرنده را بنویسید.
كلمه عبور پذیرنده: كلمه عبور پذیرنده را بنویسید.
فعال: در صورت فعال بودن این گزینه درگاه بانکی فعال می شود.
# مدیریت موضوع های سفارش وب سایت
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت موضوع های سفارش وب سایت' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت موضوع جدید و مدیریت درگاه های بانکی واقع شده است. این لیست دارای امکان جستجو و فیلتر می باشد.
# ساخت موضوع جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ 'ساخت موضوع جدید' از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان برنامه درسی را بنویسید.
مبلغ (ریال): مبلغ را بنویسید.
درگاه: درگاه بانکی را انتخاب کنید.
فعال: در صورت فعال بودن این گزینه موضوع سفارش فعال میشود.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به موضوع را بنویسید.
# برچسب
برای مدیریت برچسب از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'برچسب' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید.
در این صفحه، دکمه ی درج واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات فیلتر، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک برچسب می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج
شما می توانید بر روی دکمه ی سبز رنگ 'درج 'که در شکل فوق، کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان برچسب را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات برچسب را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
# پایش رضایتمندی کارمندان
# مدیریت کارکنان
برای مدیریت ماژول مدیریت کارکنان , از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'مدیریت کارکنان' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود, این منو شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد . نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت کارکنان
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت کارکنان' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج اطلاعات کارکنان واقع شده است. این لیست دارای امکان حذف و دانلود فایل می باشد.
# درج اطلاعات کارکنان
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ 'درج اطلاعات کارکنان' از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل گزینه انتخاب فایل می باشد.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی مدیریت کارکنان موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل فعالسازی امکان احراز هویت کارکنان می باشد.
# محصولات
از این ماژول مي توانيد براي ايجاد محصول، استفاده كنيد، برای مدیریت محصولات می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'محصولات' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم های درج محصول جدید، لیست محصولات ،دسته بندی محصولات ، مدیریت نظرات و تنظیمات می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# لیست محصولات
در این صفحه دکمه ساخت محصول جدید و مدیریت دسته ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده فایل های ارسالی و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# درج محصول جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج محصول جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان محصول را بنویسید.
دسته: دسته مورد نظر را انتخاب کنید.
خلاصه : خلاصه توضیح مربوط به محصول را بنویسید این خلاصه در صفحه اول و لیست محصولات نمایش داده میشود.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به محصول را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار باویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل: در صورت نیاز می توانید برای این دسته فایل آپلود کنید.
قیمت: قیمت محصول را بنویسید.
اولویت: انتخاب اولویت محصول ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
اولویت نمایش: اولویت نمایش محصول را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
کلیدواژه ها: در این کادر می توانید کلید واژه ها را وارد کنید.
نمایش در سایت: اگر این صفحه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
امکان نظر دهی: با انتخاب این گزینه امکان نظر دهی برای محصولی که در حال درج شدن است فعال می شود.
# دسته بندی محصولات
شما می توانید بر روی دکمهی بنفش رنگ «مدیریت دسته ها» که در شکل لیست محصولات می باشد، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
در این صفحه دکمه مدیریت محصولات و ساخته دسته جدید واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف، مشاهده و ویرایش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخته دسته جدید» که در شکل فوق، کلیک نمایید تا صفحه زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
دسته پدر: در صورتیکه می خواهید دسته سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند دستهی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این دسته، فرزند دستهی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان دسته ی پدرش را انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی محصول نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
اولویت: می توانید اولویت دسته را انتخاب نمایید .
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به دستهی خبر را بنویسید.
لازم است هنگام ایجاد دستهی محصول به نکات زیر توجه فرمائید:
- در این فرم، وارد نمودن عنوان الزامیست.
- در صورتی که از درج دسته منصرف شدید دکمه انصراف را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
- در فرم ساخت دستهی محصول به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# مدیریت نظرات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' محصولات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی ' مدیریت نظرات '، صفحه ای به شکل زیر باز می شود
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی و فیلتر می باشد.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
امکان نظر دهی: در صورت فعال بودن این گزینه امکان نظر دهی برای محصول وجود دارد.
# خدمات
از این ماژول مي توانيد براي مدیریت خدمات استفاده كنيد، برای این کار می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'خدمات' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی باز شود که شامل زیر آیتم های مدیریت خدمات، مدیریت دسته ها، مدیریت ارائه دهنده ها، مدیریت نظرات و تنظیمات می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت خدمات
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'مدیریت خدمات' از شکل فوق، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه شما می توانید خدمات درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. جدول ليست خدمات دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر و دکمه های درج خدمت, مدیریت دسته ها و مدیریت ارائه دهنده ها می باشد.
# درج خدمت جدید
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'مدیریت خدمات' از شکل فوق، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان خدمت را بنویسید.
دسته بندی: دسته مورد نظر را انتخاب کنید.
ارائه دهنده: ارائه دهنده خدمت را انتخاب کنید.
مدارک لازم: مدارک لازم برای خدمت در حال درج را بنویسید.
هزینه خدمت: هزینه خدمت را بنویسید.
مخاطبین: مخاطبین خدمت را بنویسید.
محل ارائه: محل ارائه خدمت را بنویسید.
شرح:در این بخش می توانید توضیحات خدمت را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
شناسنامه خدمت:در این قسمت می توانید فایل مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کنید.
شماره حساب بانکی: شماره حساب بانکی را وارد کنید.
آدرس وب سایت: آدرس وب ایت را بنویسید.
نحوه ارائه: نحوه ارائه خدمت را مشخص کنید.
اولویت: اولویت نمایش خدمت را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است).
نمایش در سایت: اگر این خدمت نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
امکان نظر دهی: با انتخاب این گزینه امکان نظر دهی برای خدمت که در حال درج شدن است فعال می شود.
# مدیریت دسته ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت دسته ها' از منوی کشویی خدمات موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت دسته جدید و مدیریت خدمات واقع شده است.این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی و فیلتر می باشد.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته خدمت را بنویسید.
دسته پدر: در صورتیکه می خواهید دسته سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند دسته ی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این دسته، فرزند دسته ی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان دسته ی پدرش را انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دستهی خدمت نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
شرح: در این بخش می توانید شرح دسته را بنویسید.
# مدیریت ارائه ها
با انتخاب زیر آیتم ' مدیریت ارائه ها' از منوی کشویی خدمات موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
در این صفحه دکمه ساخت ارائه دهنده جدید و مدیریت خدمات واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی وفیلتر می باشد.
# ساخت ارائه دهنده جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت ارائه دهنده جدید» که در بالای شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان ارائه دهنده را بنویسید.
دسته پدر: در صورتیکه می خواهید دسته سطح نخست باشد یعنی بعنوان فرزند دسته ی دیگری نباشد و خود ریشه ی درخت باشد، از منوی کشویی 'صفحه سطح نخست است' را انتخاب نمایید، اما اگرمی خواهید این دسته، فرزند دسته ی دیگر باشد کافیست از این منوی کشویی، عنوان دسته ی پدرش را انتخاب نمایید.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
نمایش در سایت: اگر این ارائه دهنده نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
شرح: در این بخش می توانید شرح ارائه دهنده را بنویسید.
# مدیریت نظرات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' خدمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی ' مدیریت نظرات '، صفحه ای به شکل زیر باز می شود
این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی و فیلتر می باشد.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
امکان نظر دهی: در صورت فعال بودن این گزینه امکان نظر دهی برای خدمات وجود دارد.
نمایش آمار بازدید: در صورت فعال بون نمایش آمار بازدید، آمار بازدید صفحات نمایش داده می شود.
ترتیب نمایش نظردهی: می توانید ترتیب نمایش نظر دهی را انتخاب کنید.
# مقالات
برای مدیریت مقالات می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'مقالات' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# لیست مقالات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' لیست مقالات' از منوی طوسی رنگ سمت راست ،لیستی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج مقاله جدید ، مدیریت دسته ها و مدیریت مکان برگزاری واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو می باشد.
# مقاله جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «درج مقاله جدید» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان مقاله را بنویسید.
دسته: دستهی مربوط را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
گروه: گروه مربوط را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
محل ارائه: مکان برگزاری مقاله مربوط را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
استان:مکان برگزاری را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
خلاصه توضیحات: در این بخش می توانید خلاصه توضیحات را بنویسید.
آدرس: آدرس مکان برگزاری را بنویسید.
منابع:منابع مقاله را بنویسید.
نویسنده:نویسنده مقاله را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر:برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل:در صورت نیاز می توانید فایل آپلود کنید.
نمایش در سایت:اگر این صفحه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
اولویت:انتخاب اولویت مقاله ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
ایمیل:ایمیل را وارد کنید.
تلفن:شماره تلفن را وارد کنید.
تاریخ برگزاری:تاریخ برگزاری را انتخاب کنید.
شماره مقاله:شماره مقاله را بنویسید.
نمایش به عنوان مقاله برگزیده:با انتخاب این گزینه این مقاله به عنوان مقاله برگزیده نمایش داده خواهد شد.
برچسب ها:کلید واژه ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر مقاله مشخص می شوند. هر مقاله می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمه ی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا در مقاله یا ماژول دیگر استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
# مدیریت دسته ها
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «مدیریت دسته ها» که در شکل فوق می باشد، کلیک نمایید تا لیست زیر باز شود.
در این صفحه دکمهی، ساخت دسته جدید و مدیریت مقالات واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی و جستجو می باشد.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات دسته را بنویسید.
لازم است هنگام ایجاد دسته به نکات زیر توجه فرمائید:
در فرم ایجاد دسته وارد نمودن عنوان الزامیست.
بعد از وارد نمودن اطلاعات دسته روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا دسته در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از درج دسته منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت دسته به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# مدیریت مکان برگزاری
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت مکان برگزاری' از منوی طوسی رنگ سمت راست ،لیستی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه دکمهی، ساخت مکان جدید و مدیریت مقالات واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی و جستجو می باشد.
# ساخت مکان جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت مکان جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا فرم زیر باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان مکان را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این ، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مکان را بنویسید.
لازم است هنگام ایجاد مکان جدید به نکات زیر توجه فرمائید:
در فرم ایجاد مکان وارد نمودن عنوان الزامیست.
بعد از وارد نمودن اطلاعات مکان روی دکمهی آبی رنگ «ذخیره» موجود در پایین فرم شکل بالا کلیک نمایید تا مکان در سیستم ذخیره شود.
در صورتی که از درج مکان منصرف شدید دکمه «انصراف» را زده تا پنجره بسته شود. در این صورت همه تغییرات لغو خواهد شد.
در فرم ساخت مکان به وب سایت جاری، توجه نمایید.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود که شامل وضعیت سردبیری می باشد.
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
# دوره های آموزشی
برای مدیریت دوره های آموزشی می بایست از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'دوره های آموزشی' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# دوره آموزشی جدید
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' دوره آموزشی جدید' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دوره آموزشی را بنویسید.
گواهی نامه انگلیسی: در صورتی که در گواهی دوره نیاز دارید از عنوان انگلیسی دوره استفاده کنید با انتخاب این مورد می توانید عنوان انگلیسی دوره را نیز وارد کنید..
تاریخ شروع دوره آموزشی: تاریخ شروع دوره آموزشی را انتخاب کنید.
تاریخ پایان دوره آموزشی:تاریخ پایان دوره آموزشی را انتخاب کنید.
ظرفیت:ظرفیت دوره آموزشی را بنویسید.
طول دوره: طول دوره آموزشی را بنویسید
مکان: مکان دوره آموزشی را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
گواهی: در این قسمت میتوانید الگوی گواهی دوره را که برای کاربران صادر میشود تعیین کنید. برای آشنایی با تگهای در دسترس در الگوی گواهی میتوانید بر روی لینکی که در زیر این قسمت جهت راهنمایی قرار داده شده کلیک کنید.
گواهی:
تصاویر: مطابق شکل فوق شما می توانید برای دوره آموزشی مورد نظر در تصویر درج نمایید. برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکسرجوع نمایید
امکان ثبت نام:با انتخاب این گزینه امکان ثبت نام برای دوره آموزشی که در حال درج شدن است است فراهم می شود.
تاریخ شروع ثبت نام: تاریخ شروع ثبت نام شامل تاریخ و ساعت را بنویسید
تاریخ پایان ثبت نام: تاریخ پایان ثبت نام شامل تاریخ و ساعت را بنویسید.
دسته:هنگامی که روی فیلد دسته کلیک نمایید می توانید پس از مشاهده لیست دسته ها، دسته یا دسته های مورد نظرتان را انتخاب کنید. حال بمنظور حذف دسته کافیست روی علامت ضربدر کنار دسته ی درج شده کلیک نمایید. همچنین شما میتوانید به منظور جستجو در لیست دسته ها، عنوان دسته ی مورد نظرتان را تایپ کنید که در این صورت دسته هایی که دارای حروف مشترک با عبارت وارد شده هستند نمایش داده می شوند.
مدرس ها: مدرس های دوره آموزشی را بنویسید.
هزینه: هزینه دوره آموزشی را بنویسید.
اولویت:اولویت نمایش دوره آموزشی را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
نمایش در سایت: اگر این دوره آموزشی نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
اطلاعات آزمون: با انتخاب این گزینه میتوانید لینکی برای دوره تعریف کنید که در بازه زمانی مورد نظر شما در صفحه دوره نمایش داده میشود و کاربر با کلیک برروی لینک به صفحه مورد نظر شما هدایت میشود.
پرداخت: اگر قصد ایجاد درگاه پرداخت برای این دوره آموزشی را دارید , تیک داری پرداخت را بزنید.بعد از فعال شدن این گزینه امکان پرداخت به صورت آنلاین و کارت به کارت ایجاد می شود , که در صورت انتخاب پرداخت آنلاین دروازه بانکی را مشخص و در صورت انتخاب گزینه کارت به کارب حساب بانکی را انتخاب کنید.
# لیست دوره های آموزشی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' لیست دوره های آموزشی' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی درج دوره آموزشی جدید ، مدیریت دسته ها،مدیریت موضوعات، مدیریت برگزارکنندگان و مدیریت مدرس ها واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو می باشد.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی بنفش رنگ «مدیریت دسته ها»از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت دسته جدید و مدیریت دوره های آموزشی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو می باشد.
# ساخت دسته جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته را بنویسید.
اولویت: انتخاب اولویت دسته ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
شرح: در این بخش می توانید توضیحات دسته را بنویسید.
# مدیریت موضوعات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت موضوعات' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت موضوع جدید و مدیریت دوره های آموزشی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو می باشد.
# ساخت موضوع جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت موضوع جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان موضوع را بنویسید.
اولویت: انتخاب اولویت موضوع ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این موضوع نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
# مدیریت برگزارکنندگان
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت برگزارکنندگان' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت برگزارکننده جدید و مدیریت دوره های آموزشی واقع شده است. این لیست مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو می باشد.
# برگزارکننده جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت برگزارکننده جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان برگزارکننده: عنوان برگزارکننده را بنویسید.
اعطای دسترسی به کاربران: با انتخاب ایمیل کاربران مورد نظر می توانید به آنها امکان دسترسی بدهید.
اولویت: انتخاب اولویت برگزارکننده ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این برگزارکننده نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
# مدیریت مدرس ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت مدرس ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت مدرس جدید و مدیریت دوره های آموزشی واقع شده است. این لیست دارای امکان جستجو می باشد.
# مدرس جدید
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «درج مدرس جدید» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
نام و نام خانوادگی: نام و نام خانوادگی مدرس را بنویسید.
ایمیل: ایمیل مدرس را بنویسید.
شرح: در این بخش می تونید توضیحات مربوط به مدرس را بنویسید.
تصویر شاخص: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
رزومه: می توانید رزومه مدرس را انتخاب و آپلود کنید.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
مهلت پرداخت: مهلت پرداخت را از لیست کشوی انتخاب کنید.
ویرایش گواهی پیش فرض: می توانید ویرایش گواهی پیش فرض را انجام دهید.
# گزارشات
# تعدادکارگاه ها
# گزارش مالی کارگاه ها
# گزارش ها
برای مدیریت گزارش ها می بایست ، بر آیتم 'گزارش ها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی گزارش ها باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوه ی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# گزارش جدید
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'گزارش جدید' صفحه ای باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان صفحه را بنویسید.
نویسنده: نویسندهی گزارش را وارد کنید.آیتم ها را با " - " جدا کنید.
ناشر: ناشر گزارش را وارد کنید. آیتم ها را با " , " جدا کنید
خلاصه توضیحات: خلاصه گزارش را بنویسید.
دسته: دسته گزارش را انتخاب کنید.
استان: استان را انتخاب کنید.
متن گزارش: در این بخش می توانید محتوای گزارش را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگررا مطالعه نمایید.
آپلود تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل: در صورت نیاز می توانید برای این گزارش فایل آپلود کنید.
قابل فروش: در صورتی که تیک چک باکس را بزنید می توانید مقدار موجودی و قیمت را به ریال وارد کنید.
کلیدواژه ها: در این کادر می توانید کلید واژه ها را وارد کنید.
تاریخ گزارش: تاریخ درج گزارش در سایت را انتخاب کنید.
درج گزارش در سایت توسط: شخص درج کننده گزارش را بنویسید.
اولویت: انتخاب اولویت گزارش ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این گزارش، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
# مدیریت گزارش ها
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'مدیریت گزارش ها' صفحه ای باز می شود.
این صفحه شامل دکمه درج گزارش جدید و مدیریت دسته ها می باشد. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک گزارش می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' گزارش ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست و سپس انتخاب زیر منوی 'مدیریت دسته ها ' صفحه ای به شکل زیر باز می شود.
این صفحه شامل دکمه ساخت دسته جدید و مدیریت گزارشات می باشد. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، حذف و یا مشاهده اطلاعات یک دسته می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» از شکل فوق کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته خبر را بنویسید.
اولویت: می توانید اولویت دسته را انتخاب نمایید
گروه: می توانید گروه دسته را انتخاب نمایید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود، تیک چک باکس را بزنید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات مربوط به دستهی گزارش را بنویسید. به منظور یادگیری بخش نحوه کار باویرایشگر را مطالعه نمایید.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم 'تنظیمات ' از منوی کشویی گزارش ها موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل وضعیت سردبیری می باشد .
وضعیت سردبیری: در صورت فعال بودن سردبیری تنظیمات ماژول نیاز به تایید سر دبیر دارد.
قابلیت اضافه شدن به سبد خرید: در صورت فعال بودن این گزارش به لیست خرید اضافه می شود.
# گروه های زمین شناسی
برای مدیریت مدیریت کارکنان از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'گروه های زمین شناسی' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید.
# لیست گروه های زمین شناسی
پس از کلیک نمودن بر روی زیر منوی 'لیست گروه های زمین شناسی' صفحه ای باز می شود.
در این صفحه شما می توانید گروه های درج شده در سیستم را مشاهده نمایید. این قسمت مشابه سایر ماژول های دیگر دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و یا مشاهده یک گروه می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت گروه جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت گروه جدید» در شکل فوق، کلیک نمایید تا فرم مربوط به ساخت اعلان باز شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان گروه را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات گروه را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
اولویت: انتخاب اولویت خبر ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
نمایش در سایت: اگر این گروه، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
# نقشه ها
برای مدیریت نقشه ها از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'نقشه ها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# درج نقشه جدید
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'درج نقشه جدید' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان نقشه را بنویسید.
عناصر و داده های موجود در نقشه: عناصر و داده های موجود در نقشه نقشه را بنویسید.آیتم ها را با " - " جدا کنید.
تهیه کنندگان: تهیه کنندگان نقشه را بنویسید.آیتم ها را با " , " جدا کنید.
توضیح کوتاه: در این بخش می توانید توضیحات مختصر نقشه را بنویسید.
گروه: گروه مربوط به نقشه را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
استان: استان مربوط به نقشه را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
توضیحات: در این بخش می توانید توضیحات نقشه را بنویسید ،به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل: در صورت نیاز می توانید فایل آپلود کنید.
قابل فروش: در صورتی که تیک چک باکس را بزنید می توانید مقدار موجودی و قیمت را به ریال وارد کنید.
شروع مختصات عرض: شروع مختصات عرض را بنویسید.
پایان مختصات عرض: پایان مختصات عرض را بنویسید.
شروع مختصات طول: شروع مختصات طول را بنویسید.
پایان مختصات طول: پایان مختصات طول را بنویسید.
وسعت: وسعت نقشه را بنویسید.
شماره نقشه: شماره نقشه را بنویسید.
نقشه مورد نظر,به عنوان نقشه جدید در نظر گرفته شود(تازه ها): اگر تیک چک باکس را بزنید این نقشه به عنوان نقشه جدید در نظر گرفته می شود.
نقشه در حال حاضر موجود است:
مقیاس: مقیاس مربوط به نقشه را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
مجری: مجری مربوط به نقشه را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
وضعیت: وضعیت مربوط به نقشه را از لیست کشویی انتخاب نمایید.
برچسب ها: در این کادر می توانید کلید واژه ها را وارد کنید.
تاریخ فعالیت: تاریخ فعالیت را وارد کنید.
اولویت: اولویت نقشه را به صورت یک عدد وارد کنید(هر چه عدد بیشتر باشد به معنی اولویت بالاتر است)
نمایش در سایت: اگر این نقشه نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
# لیست نقشه ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'لیست کتاب ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در شکل فوق، باکس لیست نقشه ها وجود دارد که این قسمت دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و مشاهده یک کتاب می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# تنظیمات
تنظیمات ماژول نقشه ها شامل قابلیت اضافه شدن به سبد خرید می باشدکه در صورت فعال بودن نقشه به سبد خرید اضافه می شود.
# کتاب ها
برای مدیریت کتاب ها از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'کتاب ها' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# کتاب جدید
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'کتاب جدید' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان برنامه درسی را بنویسید.
دسته: دسته کتاب را انتخاب کنید.
گروه: گروه کتاب را انتخاب کنید.
نویسنده: نویسنده کتاب را بنویسید.
مترجم: مترجم کتاب را بنویسید.
توضیحات: در این بخش می توانیدتوضیحات کتاب را بنویسید. به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
تصویر: برای قرار دادن تصویر می توانید به بخش نحوه آپلود عکس رجوع نمایید.
فایل: در صورت نیاز می توانید برای این صفحه فایل آپلود کنید.
نمایش در سایت: اگر این کتاب، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
اولویت: انتخاب اولویت خبر ،عدد بزرگتر به معنای اولویت بالاتر است .
ناشر: ناشر کتاب را بنویسید.
تاریخ نشر: تاریخ انتشار کتاب را بنویسید.
شابک: شماره شابک کتاب را بنویسید.
قیمت پشت جلد: قیمت پشت جلد کتاب را بنویسید.
کلید واژه ها: کلید واژه ها یا برچسب ها کلماتی هستند که بر اساس موضوع هر کتاب مشخص می شوند. هر کتاب می تواند چند بر چسب داشته باشد.با وارد کردن کلمه ی مورد نظر و زدن کلید enter از صفحه کلید کلمه فیکس خواهد شد و در صورت تمایل به حذف آن کلمه کلید backspace زا از صفحه کلید فشار دهید.اگر کلید واژه ی مورد نظر قبلا در کتاب یا ماژول دیگر استفاده شده باشد از لیست باز شده در زیر باکس کلید واژه ها می توان آن را انتخاب کرد.
# لیست کتاب ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'لیست کتاب ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در شکل فوق، باکس لیست کتاب ها وجود دارد که این قسمت دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و مشاهده یک کتاب می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها ، ذکر شده است.
# مدیریت دسته ها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت دسته ها' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در شکل فوق، باکس لیست دسته ها ها وجود دارد که این قسمت دارای امکانات مرتب سازی، فیلتر، جستجو، ویرایش، حذف و مشاهده یک دسته می باشد که چگونگی استفاده از این امکانات در بخش جدول داده ها، ذکر شده است.
# ساخت دسته جدید
شما می توانید بر روی دکمهی سبز رنگ «ساخت دسته جدید» از شکل فوق کلیک نمایید تا پنجره ی زیر باز شود.
که این پنجره شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان دسته خبر را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته، نهایی شده است و میخواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را انتخاب کنید.
توضیحات: در این بخش می توانیدتوضیحات دسته را بنویسید.
# تنظیمات
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' تنظیمات ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
قابلیت اضافه شدن به سبد خرید: در صورت فعل بودن این کتاب به سبد خرید اضافه می شود.
# نقشهی سایت
برای مدیریت نقشه سایت از منوی طوسي رنگ سمت راست بر آیتم 'نقشهی سایت' که در شكل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید. تا صفحه نقشه سایت که در شکل زیر مشاهده می کنید باز شود .
عنوان منو را انتخاب کنید تا به نقشه سایت اضافه شود ترتیب انتخاب عناوین منوها اهمیت دارد چون عناوین منو به ترتیب ورود به همراه زیر مجموعه ها نمایش داده می شود.
# دروس
برای مدیریت دروس از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'دروس' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# مدیریت برنامه های درسی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم ' مدیریت برنامه های درسی ' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
در این صفحه، دکمهی ساخت برنامه درسی جدید واقع شده است. این لیست دارای امکان جستجو و فیلتر می باشد.
# درج برنامه درسی
پس از کلیک نمودن بر روی دکمهی سبز رنگ «درج برنامه درسی» از شکل فوق ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این فرم شامل موارد زیر می باشد:
عنوان: عنوان برنامه درسی را بنویسید.
مکان برگزاری: مکان برگزاری را بنویسید.
منابع: منابع برنامه درسی را بنویسید.به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
طرح درس:طرح درس برنامه درسی در حال درج را بنویسید.به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
مقطع تحصیلی: مقطع تحصیلی را انتخاب کنید.
سال تحصیلی: سال تحصیلی را انتخاب کنید.
نیمسال: نیمسال تحصیلی را انتخاب کنید.
زمان برگزاری: روز و ساعت برگزاری برنامه درسی را بنویسید.
نمایش در سایت: اگر این دسته نهایی شده است و می خواهید در سایت نمایش داده شود تیک چک باکس را بزنید.
آپلود فایل:در صورت نیاز می توانید فایل آپلود کنید.
# مدیریت سوابق درسی
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'مدیریت سوابق درسی' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
اطلاعات سوابق تدریس: اطلاعات سوابق تدریس را بنویسید.به منظور یادگیری این بخش, نحوه کار با ویرایشگر را مطالعه نمایید.
# موزه
برای مدیریت موزه از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'موزه' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# لیست رزرو بازدید از موزه
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'لیست رزرو بازدید از موزه' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست دارای امکان جستجو،مرتب سازی, فیلتر ونمایش اطلاعات یک موزه می باشد.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات ' از منوی کشویی موزه موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل انتخاب مبلغ و درگاه پرداخت موزه می باشد.
# فروشگاه
برای مدیریت فروشگاه از منوی کناری طوسی رنگ سمت راست، بر آیتم 'فروشگاه' که در شکل زير مشاهده می نمایید، کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود که شامل آیتم های مطابق با شکل زیر می باشد که نحوهی کار با هر کدام به شرح زیر می باشد:
# خریدها
پس از کلیک نمودن بر روی آیتم 'لیست رزرو بازدید از موزه' از منوی طوسی رنگ سمت راست ، فرمی به شکل زیر باز می شود.
این لیست دارای امکان فیلتر ونمایش اطلاعات یک خرید می باشد.
# تنظیمات
با انتخاب زیر آیتم ' تنظیمات ' از منوی کشویی فروشگاه موجود در نوار طوسی سمت راست، صفحه ی زیر باز می شود.
تنظیمات شامل انتخاب دروازه بانکی خرید می باشد.